Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου «non-stop» στη Νέα Ερυθραία
Κοινωνία

Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου «non-stop» στη Νέα Ερυθραία

Συνεχίζεται η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή Κηφισιάς.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες για να εξασφαλίσει ότι θα γίνει σωστή αποκατάσταση του οδικού δικτύου, με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των αγωγών.

Η ενημέρωση που έχει λάβει ο Δήμος Κηφισιάς, από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, αναφέρει ότι ολοκληρώνεται η εκσκαφή του τμήματος της Ελ. Βενιζέλου, μεταξύ της Κ. Βάρναλη & Αθ. Διάκου. Παράλληλα, εκσκαφές θα ξεκινήσουν στα κάθετα τμήματα των οδών Αθ. Διάκου, Πλαστήρα & Κ. Βάρναλη έως και την Γ. Παπανδρέου. Σε καμία περίπτωση δεν θα κλείσουν δύο κάθετοι ταυτόχρονα που έχουν την ίδια φορά, επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Επίσης, κατασκευάζεται το τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου από την Χ. Τρικούπη έως και την Κρήνης, καθώς και το τμήμα της Ευαγγελιστρίας από την Γρηγορίου Ε’ έως και την Κρήνης, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει και η εκσκαφή της Γρηγορίου Ε’ από τη Χ. Τρικούπη, σταδιακά προς την Κ. Βάρναλη, όπως σημειώνει η διοίκηση του Δήμου.

«Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών, καθώς, κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις» καταλήγει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet