Εργαστήριο για τη διαχείριση της ψυχολογικής βίας στην εργασία
Κοινωνία

Εργαστήριο για τη διαχείριση της ψυχολογικής βίας στην εργασία

Το Δίκτυο Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ (Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ) σε συνεργασία με το Σημείο Πληροφόρησης του Δήμου Κηφισιάς, διοργανώνει εργαστήριο παροχής υπηρεσιών Συμβουλευτικής, στο δημαρχείο Κηφισιάς, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015, από τις 17:30 έως τις 21:00.

Το εργαστήριο έχει θέμα «Διαχείριση της Ψυχολογικής Βίας στον χώρο Εργασίας – Το σύνδρομο Mobbing».

Το Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, απευθύνεται στο εργατικό δυναμικό της χώρας, με σκοπό τη δωρεάν παροχή Πληροφόρησης σε θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και πολιτικών απασχόλησης αλλά και Συμβουλευτικής, υποστηρίζοντας τον εργαζόμενο σε μία σειρά θεμάτων που άπτεται της ανάπτυξης των επαγγελματικών δεξιοτήτων, της καλλιέργειας επαγγελματικών προσόντων και της συνολικής αναβάθμισης του επαγγελματικού προφίλ του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, στις 12:00.

Ο συντονισμός των εργαστηρίων θα γίνει από τη σύμβουλο του Δικτύου του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, κα Ντίνα Μπαρδάκη.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε εργαστήριο δεν θα υπερβεί τα 20 άτομα και για αυτόν τον λόγο θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Τόπος διεξαγωγής εργαστηρίων: δημαρχείο Κηφισιάς, Διονύσου και Μυρσίνης 2, αίθουσα «Σταύρος Βώλκος», ισόγειο.

Πληροφορίες: κα Ντίνα Μπαρδάκη, τηλ.: 210 3327772, e-mail: [email protected], Ευθύμης Πιστιόλης, τηλ.: 213 2140210, e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet