Ευχές και χαμόγελα στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Ευχές και χαμόγελα στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κηφισιάς

Πρωτοχρονιάτικες γιορτινές ευχές, πλατιά χαμόγελα και συναισθήματα χαράς πρυτάνευσαν στην λαμπερή σάλα υποδοχής στο «Αθηνά Παλλάς» του Ιδρύματος «Ιωάννης Σ. Λάτσης», στο Κεφαλάρι, στο επίσημο αντάμωμα, μετά από δύο χρόνια κοινωνικής απόστασης.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ήταν η ανταπόκριση στο θεσμικό κάλεσμα του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου και των Αιρετών -Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας Εκάλης- για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Δήμου, την οποία ευλόγησε ο μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από τον αρχιμανδρίτη πατέρα Κωνσταντίνο Χαραλαμπόπουλο -πρωτοσύγκελο και τον πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Παναγιώτη Σβορώνο.

Ο Γιώργος Θωμάκος κόβοντας τη βασιλόπιτα παραχώρησε τη θέση του πρώτα σε επίσημους καλεσμένους του για ευχές. Ακολούθως ο ίδιος ευχήθηκε από καρδιάς σε όλους υγεία, ειρήνη παντού, και καλά και αγαθά έργα. Ευχαρίστησε τη δημοτική του ομάδα, τις πέντε συνεργαζόμενες παρατάξεις και βέβαια τους εργαζόμενους του Δήμου οι «οποίοι συνεργάζονται αρμονικά για τα καινοτόμα, πρωτοποριακά και διαδοχικά έργα στον Δήμο Κηφισιάς».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για την κοπή της βασιλόπιτας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet