Ζητούνται πληροφορίες για άτομο που εξαπατούσε πολίτες ότι θα τους βρει εργασία
Κοινωνία

Ζητούνται πληροφορίες για άτομο που εξαπατούσε πολίτες ότι θα τους βρει εργασία

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 48χρονου ημεδαπού, ο οποίος εξαπατούσε πολίτες, από τους οποίους εισέπραττε χρήματα προκειμένου να τους εξασφαλίσει θέσεις εργασίας σε ναυτιλιακή εταιρεία και συνελήφθη το πρωί της 31ης Ιουλίου 2015, στην περιοχή της Κηφισιάς, από αστυνομικούς του Τ.Α. Καματερού. (βλέπε δημοσίευμα Εξαπατούσε πολίτες ότι θα τους βρει εργασία).

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Σεϊμανίδη Σπυρίδωνα του Γεωργίου και της Βασιλικής που γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στο να διερευνηθεί η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και άλλων παθόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 2320718 και 210 2320279 του Τμήματος Ασφαλείας Καματερού και 210 6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet