Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο Κηφισιάς Τρίτη 31/3
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο Κηφισιάς Τρίτη 31/3

Σε εθελοντική αιμοδοσία του «Δρυμπέτειου Κέντρου Προαγωγής Υγείας», σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» προσκαλεί η Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς, Την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, από 09:00 έως 13:30, στην αίθουσα του ΚΕΜΜΕ (Βίλλα Κώστα – Λουκή Ακρίτα 4 Ν. Ερυθραία).

Συγχρόνως, σε αυτήν την αιμοδοσία θα υπάρξει συνεργασία με τη Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Οραμα Ελπίδας» για την ενημέρωση και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών.

«Καλέστε την οικογένεια και τους φίλους σας, όσους δεν είναι τακτικοί αιμοδότες, να σας μιμηθούν προσφέροντας κι εκείνοι αίμα, αναδεικνύοντας την ευαισθησία για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας» αναφέρει η πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινωνικής Μέριμνας, Κατερίνα Καραλή, στο μήνυμά της, προσθέτοντας:

«Σας ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σας στις προσπάθειές μας να διατηρήσουμε την Τράπεζα Αίματος που θα εξυπηρετεί όλους τους δημότες μας, που έχουν ανάγκη από μετάγγιση αίματος.

»Η αιμοδοσία πραγματοποιείται τουλάχιστον τέσσερις φορές τον χρόνο. Η συμμετοχή σας στην κοινή προσπάθεια είναι απαραίτητη και πολύτιμη. Το αίμα δεν αγοράζεται και δεν πωλείται. Δωρίζουμε ζωή στους συνανθρώπους μας και κάποια στιγμή πιθανόν και στους εαυτούς μας. Ευχαριστούμε για την προσφορά σας και σας περιμένουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet