Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς δηλώνει ενεργά παρούσα στη μάχη κατά του κορωνοϊού
Κοινωνία

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς δηλώνει ενεργά παρούσα στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Τις κομματικές δυνάμεις της στη διάθεση των δομών του Δήμου Κηφισιάς, προκειμένου να στηριχθούν οι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, θέτει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιά.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά αναφέρει:

«Εδώ και λίγες μέρες ζούμε μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που συγκλονίζει ολόκληρο τον κόσμο με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον των δικών μας αλλά και των επόμενων γενεών.

»Παρακολουθούμε όλες/οι πώς μέσα σε λίγες ώρες-μέρες κλυδωνίζονται εδραιωμένες επί δεκαετίες ιδεολογικοπολιτικές απόψεις για την αξία και τον ρόλο του δημοσίου συστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του κοινωνικού κράτους.

»Το κόμμα μας, με τα στελέχη του, τη γνώση και την εμπειρία από τη διακυβέρνηση, συμβάλλει καθημερινά με κριτική και προτάσεις για τη διαχείριση της κατάστασης και την προστασία όλων και του πιο ευάλωτου τμήματος του πληθυσμού της χώρας μας.

»Η αλληλεγγύη στις ευάλωτες πιο αδύναμες ομάδες του πληθυσμού είναι κάτι που δεν πρέπει να μας διαφεύγει. Υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν μπορούν να κινηθούν για τα απαραίτητα, τρόφιμα – φάρμακα.

»Στην κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύουμε, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς θέτει τις κομματικές της δυνάμεις στη διάθεση των δομών του Δήμου Κηφισιάς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet