Η Πολιτική Προστασία Δήμου Κηφισιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η Πολιτική Προστασία Δήμου Κηφισιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Με ευχές για Υγεία κι Εργασία, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Βαγγέλης Αυλήτης, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, σε κοσμική ταβέρνα της πόλης, παρουσία των αντιδημάρχων Αχιλλέα Κουρέπη και Ζέτης Κασιμάτη, καθώς και δημοτικών συμβούλων. Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, από τον Ι.Ν. Αγίου Λουκά Αδαμών Κηφισιάς.

Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκαν ο διοικητής του Α.Τ. Κηφισιάς, Λάμπρος Κουκούλης, ο διοικητής Ασφαλείας Τ.Α., Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος και ο υποδιοικητής Ασφαλείας, αστυνόμος Β΄, Κωνσταντίνος Μιχάλης, ο διοικητής 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, Ιωάννης Θεοδωρόπουλος, και ο επιπυραγός Απόστολος Φλώρος, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Κηφισιάς, Παναγιώτης Μαρκοζάνες, καθώς και διευθυντές και προϊστάμενοι Υπηρεσιών του Δήμου.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γ. Θωμάκος, μετά τις εορταστικές ευχές του, ευχαρίστησε το Πυροσβεστικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία και Ασφάλεια για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς. Συνεχάρη, επίσης, τους εργαζόμενους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου για την επιχειρησιακή ετοιμότητα  που επιδεικνύουν καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου στην αντιμετώπιση των ακραίων φυσικών φαινομένων.

Όλοι οι παριστάμενοι απόλαυσαν ένα όμορφο και ευχάριστο μεσημέρι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet