Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιερομάρτυρος Κυπριανού στον Ι.Ν. Αγίας Ματρώνας Ν. Ερυθραίας
Κοινωνία

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιερομάρτυρος Κυπριανού στον Ι.Ν. Αγίας Ματρώνας Ν. Ερυθραίας

Με την προσήκουσα εκκλησιαστική τάξη και με λατρευτική κατάνυξη  εορτάστηκε η εορτή της Αγίας Ματρώνας, στον ομώνυμο ναό στη Νέα Ερυθραία, όπως ενημερώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη διοίκηση, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερομάρτυρος Κυπριανού, την οποία μετέφερε ο καθηγούμενος της μονής αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μήτσου. Στο προαύλιο του ναού την παρέλαβε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, Κύριλλος, ο οποίος, όπως επισημαίνει η δημοτική αρχή, χοροστάτησε και στον πανηγυρικό εσπερινό, πλαισιωμένος από ιερείς του ναού και της Μητροπόλεως Κηφισίας. Ο Δήμος ενημερώνει ότι η Τιμία Κάρα θα παραμείνει στον ναό έως τις 26 Οκτωβρίου και καθημερινά θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες.

Στη σχετική ανακοίνωση, τέλος, αναφέρεται πως η θρησκευτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, παρουσία του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, της υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για τα θέματα Ψυχικής Υγείας Ζωής Ράπτη, της αντιπ/ρχη Βόρειου Τομέα, Λουκίας Κεφαλογιάννη, του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης κι Εθελοντισμού Γιώργου Σκορδίλη, της προέδρου της Κοινωνικής Μέριμνας και της ΔΕΠ, Κατερίνας Καραλή και του διοικητή του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι», Θεόδωρου Τσουρούλα.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet