Κάθε μέρα και μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Κάθε μέρα και μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη στον Δήμο Κηφισιάς

Η πιο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, τα Χριστούγεννα, γεμίζουν την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη με φως, μουσική και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

Στολισμένος ο Δήμος Κηφισιάς για τον εορτασμόΟ Δήμος Κηφισιάς έχει προγραμματίσει πολιτιστικές εκδηλώσεις, με φαντασία και πρωτοτυπία για να, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του, «μας ενώσει στην πιο φωτεινή γιορτή του χρόνου, να μαγέψει τα παιδιά και να θυμίσει στους μεγαλύτερους τη χαρά της παιδικής τους ηλικίας».

Η πόλη έχει ήδη στολιστεί και περιμένει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της σε μια μοναδική γιορτή.

Οι πολίτες Κηφισιάς διασκέδασαν με jazz μουσικήΜοναδική βραδιά έζησαν πολλοί πολίτες του Δήμου, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου όπου χόρεψαν και απόλαυσαν ποιοτική μουσική στους δρόμους της Κηφισιάς!
Υπέροχες ερμηνείες από εξαιρετικούς μουσικούς Jazz Matazz, Duo Jet Band «Ilias & The Notorius Troupe», soprano Κρίστυ Καθαρίου-Βογιατζόγλου, «Athens Swing Cats» και διάθεση για χορό υπό τους ήχους αγαπημένων τραγουδιών σε αναπάντεχες εκτελέσεις.

Υπαίθριο πάρτι στον Δήμο ΚηφισιάςΥπαίθριο disco party διοργάνωσε ο Δήμος Κηφισιάς το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου  2014 στο κέντρο της Κηφισιάς, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ.

Το κέφι περίσσεψε κι όσοι παραβρέθηκαν δεν δίστασαν μάλιστα να χορέψουν στους ρυθμούς της disco και να ταξιδέψουν μουσικά με τους καλύτερους disc jokey Nicola Lavacca & Piero Ravini από τα καλύτερα club της εποχής!!!

Ένα υπέροχο party που ο Δήμος υπόσχεται, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, να το επαναλάβει σύντομα!!!

Το «Πλοίο της Αγάπης» στην ΚηφισιάΤο πλοίο της Αγάπης γέμισε από την αγάπη και τις φωνές των παιδιών του Δήμου Κηφισιάς την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014. Παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα, ανταλλαγή δώρων αλλά και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τον δικό μας Άγιο Βασίλη…

Μουσικό ταξίδι στις γνωστότερες μελωδίες των κινουμένων σχεδίων Walt Disney με ταυτόχρονη προβολή αποσπασμάτων των αντιστοίχων ταινιών χάρισε η Φιλαρμονική του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, υπό την διεύθυνση του Φίλιππου Χίου την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014.

Μια μαγική βραδιά που μετέφερε μουσικά τους παρευρισκόμενους στον κόσμο των παιδικών μας χρόνων!

Η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς έπαιξε μελωδίες ταινιών του Walt Disney

Και στα πάρκα της πόλης έχει στηθεί Χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Έμπειροι ηθοποιοί αφηγούνται παραμύθια στα παιδιά, σε χριστουγεννιάτικα σπιτάκια. Συγκεκριμένα στη Νέα Κηφισιά (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου) και στη Νέα Ερυθραία (πλατεία Τσαχπίνη και Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου) οι μικροί επισκέπτες μπορούν να παίξουν αλλά και να ακούσουν το αγαπημένο τους παραμύθι!  Ήδη οι πρώτες αφηγήσεις πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο και φυσικά έπεται και συνέχεια τις επόμενες ημέρες (24, 26 Δεκεμβρίου 2014, 1η Ιανουαρίου 2015, 11:00 π.μ.-4:00 μ.μ.)

«Κάθε μέρα και μια ευχάριστη έκπληξη στην πόλη μας!», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet