Κάλεσμα Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Κηφισιάς στη συγκέντρωση στην «ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.»
Κοινωνία

Κάλεσμα Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Κηφισιάς στη συγκέντρωση στην «ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.»

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Κηφισιάς καλεί τους συλλόγους γονέων να συνεδριάσουν, να συζητήσουν και να αποφασίσουν τη συμμετοχή τους στη διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στις 9.00, στην «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε. (Φαβιέρου 30, Αθήνα).

Στη σχετική ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. αναφέρει:

«Αγαπητοί αντιπρόσωποι & μέλη των Δ.Σ.  των συλλόγων γονέων του Δήμου Κηφισιάς, η  Ένωση Γονέων έγκαιρα επισήμανε προς όλες τις κατευθύνσεις -κυβέρνηση, Δήμος, γονείς- την οξύτητα του προβλήματος της σχολικής στέγης στην περιοχή μας.

»Η διαχρονική απ’π όλες τις κυβερνήσεις υποχρηματοδότηση της Δημόσιας Παιδείας δημιούργησε μια μη ανεκτή πλέον κατάσταση. Κτήρια κακοσυντηρημένα, έλλειψη αιθουσών, απουσία βοηθητικών χώρων. Ανάγκες άμεσες για νέα σχολικά συγκροτήματα, εφαρμογή της προσχολικής αγωγής σε σωστά κτήρια. Θέματα που αναδεικνύουμε με κάθε ευκαιρία.

»Υπενθυμίζουμε τη συνάντηση που οργανώσαμε με τις δημοτικές παρατάξεις πριν  τις δημοτικές εκλογές και τη συμφωνία τους με τις θέσεις που αναπτύξαμε σε αυτήν.

»Υπενθυμίζουμε την προσπάθεια συντονισμού της δράσης μας και διεκδίκησης επίλυσης προβλημάτων υποδομών με τις προϊσταμένες των νηπιαγωγείων, τους διευθυντές των δημοτικών, τους γυμνασιάρχες και λυκειάρχες.

»Το πρόβλημα της σχολικής στέγης ΔΕΝ αφορά μόνο τον Δήμο Κηφισιάς. Είναι κοινό πρόβλημα όλων των Δήμων της χώρας μας.

  • Αποφασίσαμε να μην αγωνιζόμαστε μόνοι μας.
  • Αποφασίσαμε να συντονίσουμε τα βήματά μας με άλλες Ενώσεις Γονέων που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς.
  • Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην πρωτοβουλία που πήρε η Ομοσπονδία μας μέσα από την απόφαση των ενώσεων του Βόρειου & Δυτικού τομέα, για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο της ΚΤ.ΥΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet