Κάτοικοι του Δήμου Κηφισιάς στήριξαν τη δενδροφύτευση-διαμαρτυρία για τα έργα στην οδό Ερμιόνης στις Αδάμες
Κοινωνία

Κάτοικοι του Δήμου Κηφισιάς στήριξαν τη δενδροφύτευση-διαμαρτυρία για τα έργα στην οδό Ερμιόνης στις Αδάμες

Πολίτες όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κηφισιάς και του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο Κηφισσός» και έδωσαν το «παρών» στη δενδροφύτευση-διαμαρτυρία για τα έργα στην οδό Ερμιόνης στις Αδάμες, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, καθοριστική ήταν και η συμβολή των εργαζομένων της Υπηρεσίας Πρασίνου, η οποία βοήθησε στην τοποθέτηση 20 πλατύφυλλων δένδρων, όπως επίσης και των εθελοντών.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, συνεχάρη πολίτες και φορείς που συμμετείχαν στη δενδροφύτευση, ενώ επεσήμανε ότι πρόκειται για δράση με διπλό χαρακτήρα.

«Συνεχίζουμε την αύξηση του πράσινου ισοζυγίου της πυρόπληκτης περιοχής του Δήμου μας. Ταυτόχρονα, πρόκειται και για μια συμβολική αντίσταση στα σχεδιαζόμενα έργα στην περιοχή. Με νομικές ενέργειες, κινητοποιήσεις, συναντήσεις με τους αρμόδιους και ήρεμες διαμαρτυρίες έξω από τα υπουργεία θα αγωνιστούμε για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Νέας Κηφισιάς», σημειώνει η δημοτική αρχή.

Στη δράση συμμετείχαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Γιώργος Σκορδίλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Λιανός και Νίκη Ποντικάκη, η πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, Ράνια Ντάλλη, καθώς και οι Σύλλογοι «Ο Κηφισσός» και Σοροπτιμιστικός Όμιλος Αττικής «Ολυμπία» κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet