Κηφισιά: Αγοράκι 5 ετών έμεινε ξεχασμένο για 6 ολόκληρες ώρες μέσα σε σχολικό
Φωτογραφία: Mega TV / video
Κοινωνία

Κηφισιά: Αγοράκι 5 ετών έμεινε ξεχασμένο για 6 ολόκληρες ώρες μέσα σε σχολικό

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην Κηφισιά, με ένα αγοράκι 5 ετών να μένει ξεχασμένο μέσα σε σχολικό λεωφορείο για περισσότερες από 6 ώρες, όπως αναφέρει η τηλεόραση του Mega.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του καναλιού, ο 52χρονος πατέρας του παιδιού μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και κατήγγειλε πως στις 08:00 παρέδωσε τον 5χρονο στο σχολικό λεωφορείο, για να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της περιοχής. Φαίνεται ότι το 5χρονο αγοράκι αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής στα πίσω καθίσματα του λεωφορείου. Τα υπόλοιπα παιδιά αποβιβάστηκαν, με τον οδηγό του λεωφορείου και την 70χρονη συνοδό να μην αντιλαμβάνονται πως το παιδί βρισκόταν εντός του σχολικού λεωφορείου, ξεχνώντας μέσα τον 5χρονο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις δύο το μεσημέρι το νηπιαγωγείο ενημέρωσε τους γονείς για το περιστατικό, καθώς ο οδηγός επέστρεψε στο σχολικό και εντόπισε τον 5χρονο, ο οποίος ήταν αναστατωμένος.

Σε βάρος της συνοδού και του οδηγού του σχολικού έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Σημειώνεται πως ο οδηγός και η συνοδός δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πηγή: megatv.com

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet