Κλιμάκιο της Δημιουργία Ξανά! στην 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Κλιμάκιο της Δημιουργία Ξανά! στην 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Την 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς επισκέφτηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου ο πρόεδρος της Δημιουργία Ξανά! και περιφερειακός αύμβουλος Αττικής, Θάνος Τζήμερος.

Οργανωτής της επίσκεψης ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς και μέλος του κόμματος Γιάννης Καπάτσος.

Τον πρόεδρο και τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής του κόμματος Γιώργο Κουνελάκη και Δημήτρη Τσελένη υποδέχτηκαν στο άλσος Κηφισιάς ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου της Έκθεσης, Γιάννης Παντελεάκης, ο οποίος στη συνέχεια μαζί με τον Γιάννη Καπάτσο, τους ξενάγησαν στα περίπτερα της έκθεσης.

Η ξενάγηση περιελάμβανε ιστορική αναδρομή σε έναν από τους παλαιότερους εκθεσιακούς θεσμούς της χώρας, περιήγηση στο άλσος, στις αρχιτεκτονικές κατασκευές και στα σιντριβάνια του, καθώς και γνωριμία με τους ανθοπαραγωγούς.

An image
An image

Ο κ. Τζήμερος συνομίλησε μαζί τους για την «επόμενη μέρα» του κλάδου τους, ο οποίος, λόγω του εποχικού χαρακτήρα του, δέχτηκε ισχυρό πλήγμα, κατά τη διάρκεια του lockdown, τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με πολιτική συζήτηση, την οποία διοργάνωσε η Δημιουργία Ξανά! στο κεντρικό cafe restaurant της Κηφισιάς Zambri. Παρευρέθηκαν πολλοί δημότες της Κηφισιάς που συζήτησαν με τα μέλη του κόμματος για θέματα αυτοδιοικητικού και γενικότερου ενδιαφέροντος, με επίκεντρο την οικονομία και «τα προβλήματα που δημιουργούνται από την παρέμβαση του Δημοσίου σε κάθε οικονομική δραστηριότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet