Λαμπρότητα και ασφάλεια στον εορτασμό του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Δημητρίου του Μυροβλήτου στην Κηφισιά
Κοινωνία

Λαμπρότητα και ασφάλεια στον εορτασμό του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Δημητρίου του Μυροβλήτου στην Κηφισιά

Με λαμπρότητα και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Δημητρίου του Μυροβλήτου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς, σύμφωνα με τη διοίκηση.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, στον πανηγυρικό Εσπερινό αλλά και ανήμερα της εορτής του Αγίου, χοροστάτησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρούσιου και Ωρωπού, Κύριλλος, ιερείς του Αγίου Δημητρίου και της Ιεράς Μητρόπολης.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο του Δήμου Κηφισιάς τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ενώ προστίθεται πως την παραμονή της εορτής τελέστηκε αρτοκλασία και δέηση για την απαλλαγή του κόσμου από τον κορωνοϊό.

Στο κήρυγμά του ο σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε στην καρτερία, την αντοχή και την ανδρεία που επέδειξε ο Άγιος Δημήτριος στα μαρτύρια, και κάλεσε τους πιστούς σε έναν διαρκή αγώνα μίμησης των Μαρτύρων, καταλήγει ο Δήμος Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet