Με θετικά μηνύματα ξεκίνησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Με θετικά μηνύματα ξεκίνησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις στον Δήμο Κηφισιάς

Με θετικά μηνύματα γέμισαν τα εξεταστικά κέντρα των πανελλαδικών εξετάσεων του Δήμου Κηφισιάς, σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία, το πρωί της Δευτέρας 15/6, προσφέροντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας στους μαθητές που δίνουν εξετάσεις.

Ειδικότερα, με το μήνυμα «ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΕΣΑ, ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΣΦΑΛΗΣ, ΔΙΑΒΑΣΕΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΗΡΩΑΣ», οι εθελοντές και η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Δήμου Κηφισιάς – ΟΚΑΝΑ ΠΡΟΝΟΗ βρέθηκαν κοντά τους εξεταζόμενους, για να τους εμψυχώσουν για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Το #kali_epityxia_project είναι μια δράση που ξεκίνησε από το Κέντρο Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ του Δήμου Κηφισιάς το 2017 σε μια προσπάθεια εμψύχωσης και υποστήριξης των μαθητών που δίνουν πανελλήνιες. Η δράση είχε τεράστια επιτυχία και θετική απήχηση τόσο στους μαθητές όσο και στους γονείς τους. Γι’ αυτόν τον λόγο επαναλήφθηκε και φέτος, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας! «Πιο πολύ από ποτέ όλη η οικογένεια της ΠΡΟΝΟΗ, σε αυτή την τόσο παράδοξη συνθήκη λόγω Covid-19, είχε την ανάγκη να βρεθεί δίπλα στα παιδιά που προσπαθούν, στα παιδιά που ελπίζουν, στα παιδιά που ονειρεύονται!», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, παρευρέθηκε στο εξεταστικό κέντρο του Λυκείου Νέας Ερυθραίας, κοντά στους μαθητές και στις μαθήτριες, τονίζοντάς τους ότι οι εξετάσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται με αισιοδοξία και ευελιξία σκέψης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ενώ από νωρίς το πρωί ήταν κοντά στους μαθητές η πρόεδρος του Δ.Σ. Κέντρου Πρόληψης, Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη και η κ. Καραλή, πρόεδρος της «Κοινωνικής Μέριμνας» του Δήμου Κηφισιάς, στολίζοντας την πόρτα των σχολείων με μπαλόνια και μηνύματα δύναμης.

Η ομάδα που παραβρέθηκε στο Λύκειο Νέας Ερυθραίας & 3ο Λύκειο Κηφισιάς ήταν οι Εθελοντές Δωροθέα Λοΐζου, Ζωγραφιά Βακάλογλου, Λίνα Νικοπούλου, Μαρία Ιωάννου, Τιτίκα Βελέντζα, Κάτια Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Κατρής, Τιτίκα Μανιάτη, Ελένη Πλευράκη, Βαλεντίνα Γιαννακοπούλου και τα μέλη της Επιστημονικής ομάδας Σώτια Μακαρώνη, Βάσω Αλεξάκη, Διονυσία Γιαννοπούλου και Αρχοντούλα Αλεξάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet