Με λαμπρότητα εορτάσθηκαν τα Άγια Θεοφάνια στον Δήμο Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Με λαμπρότητα εορτάσθηκαν τα Άγια Θεοφάνια στον Δήμο Κηφισιάς

Με λαμπρότητα, αλλά και μέτρα εορτάσθηκαν τα Άγια Θεοφάνια στον Δήμο Κηφισιάς. Στο επίκεντρο του εορτασμού υπήρξε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι, παρουσία του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων.

Μετά το πέρας της δοξολογίας πραγματοποιήθηκε η τελετή καθαγιασμού των υδάτων στην ανακαινισμένη λίμνη του Κεφαλαρίου. Η φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Φίλιππου Χίου, παιάνισε θρησκευτικούς ύμνους. Στα νερά της λίμνης βούτηξε ο δημότης Κηφισιάς Γιάννης Δρυμώνης, ο οποίος έπιασε τον Σταυρό.

Κατά τη διάρκεια του καθαγιασμού των υδάτων ο δήμαρχος Κηφισιάς στον Ιερό Ναό και ένα μικρό κοριτσάκι στην λίμνη του Κεφαλαρίου  απελευθέρωσαν συμβολικά λευκά περιστέρια.

«Μακάρι, το φως των ημέρων, μαζί με τα επιτεύγματα της επιστήμης και τις δικές μας συλλογικές και ατομικές προσπάθειες να βοηθήσουν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες της πανδημίας», τονίζει η δημοτική αρχή.

Σημειώνεται ότι η ανακαινισμένη λίμνη Κεφαλαρίου συγκέντρωσε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων με το νέο σύστημα ανακύκλωσης νερού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet