Με λαμπρότητα τιμήθηκε η εορτή του Αγίου Πνεύματος στον Δήμο Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Με λαμπρότητα τιμήθηκε η εορτή του Αγίου Πνεύματος στον Δήμο Κηφισιάς

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και πλήθος κόσμου τιμήθηκε η εορτή του Αγίου Πνεύματος στους Ιερούς Ναούς της Αγίας Τριάδος Νέας Κηφισιάς και Εκάλης.

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 τελέστηκε μεθέορτιος εσπερινός, όπου χοροστάτησε ο μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος Κύριλλος, πλαισιωμένος από πλειάδα κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νέας Κηφισιάς.

Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, καθώς και η πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Τριάδος, καθώς και της Τιμίας Κάρας του Αγ. Παρθενίου και τμήματος Τιμίου Λειψάνου του Αγ. Νικηφόρου του Λεπρού. Με την επιστροφή της πομπής στο Ναό τελέστηκε το μυστήριο του Ιερού Ευχέλαιου, ενώ στον προαύλειο χώρου του Ναού, το χορευτικό τμήμα Νέας Κηφισιάς του ΝΠΔΔ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, σε διδασκαλία Κατερίνας Τσιάμα παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Το χορευτικό συνόδεψε η υπεύθυνη των Χορευτικών Τμημάτων Δήμου Κηφισιάς Στέλλα Κονιτοπούλου.

Η Φιλαρμονική «Ανδρέας Κατεβαίνης» του Δήμου Κηφισιάς, υπό τον μαέστρο Φίλιππο Χίου, συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet