Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του 1ου Γενικού Λυκείου Κηφισιάς για τα «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση»
Κοινωνία

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του 1ου Γενικού Λυκείου Κηφισιάς για τα «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση»

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/11/2021 η εκδήλωση για τα «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση» στο 1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς, υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα το κοινό απόλαυσε τις διαφωτιστικές ομιλίες του λογοτέχνη Κωνσταντίνου Γεωργάτου και του καθηγητή Κωνσταντίνου Γρίβα, τις υπέροχες μελωδίες από τη σοπράνο Κρίστυ Καθαρίου και τον μουσικό- συνθέτη Γεώργιο Κωνσταντινίδη, τις θαυμάσιες απαγγελίες ποιημάτων. αλλά και τραγούδια από μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου.

Η εκδήλωση οργανώθηκε και συντονίστηκε από τον υποδιευθυντή και φιλόλογο Παναγιώτη Ζλατίντση και παρουσιάστηκε από τη φιλόλογο Θεοδοσία Καβαρνού. Καθοριστική για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ήταν η συμβολή της διευθύντριας, Ελένης Παπαδημητρίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Στην εκδήλωσε παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κηφισιάς, Γεώργιος Σκορδίλης, η συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Χριστίνα Παπαζήση, η πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Πόλυ Αστερίου, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ, Έφη Κούτση, ο πρόεδρος της Κερκυραϊκής Ενώσεως Αθηνών, Θωμάς Σούλος, η πρόεδρος της Κερκυραϊκής Εστίας, Λίνα Βέργη, εκπρόσωποι εκπαιδευτικών Φορέων και Συλλόγων, εκπρόσωποι των τριών σωμάτων του στρατού, εκπρόσωποι από τον χώρο της υγείας, λογοτέχνες, ποιητές, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet