Με Φωτεινή Δάρρα και Θάνο Καλλίρη ξεκινούν… τα Χριστούγεννα στην Κηφισιά
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Με Φωτεινή Δάρρα και Θάνο Καλλίρη ξεκινούν… τα Χριστούγεννα στην Κηφισιά

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Κηφισιά ξεκινούν με τις φωταγωγήσεις των χριστουγεννιάτικων δένδρων στον Δήμο από τον δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο, στη Νέα Ερυθραία και στην Κηφισιά.

Η αυλαία ανοίγει με τον Θάνο Καλλίρη στη Νέα Ερυθραία, με τις ωραιότερες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όχι μόνο, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:00 στο εμπορικό κέντρο «Καμάρες» (Χαρ. Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία).

Η μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων γίνεται πιο γιορτινή με τη χαρισματική Φωτεινή Δάρρα πλαισιωμένη από τις μελωδικές φωνές των παιδιών της Χορωδίας του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς και των μαθητών του Γυμνασίου – Λυκείου «Ώθηση», υπό τη μουσική διεύθυνση του Θανάση Αρβανίτη, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:30 στην Κηφισιά, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη & Λεβίδου.

«Ελάτε να “δούμε με τ΄ αφτιά μας και να ακούσουμε με τις καρδιές μας” κάλαντα και τραγούδια απ’ όλον τον κόσμο!» σημειώνει η διοίκηση του Δήμου προσκαλώντας τους πολίτες στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Χριστούγεννα στην Κηφισιά

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet