Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για οικονομικό βοήθημα Πάσχα 2021 στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για οικονομικό βοήθημα Πάσχα 2021 στον Δήμο Κηφισιάς

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το οικονομικό βοήθημα του Πάσχα 2021 των οικονομικά ευάλωτων κατοίκων Δήμου Κηφισιάς.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, βάσει Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου η αιτήσεις θα υποβάλλονται έως τις 16 Μαρτίου και η διαδικασία αφορά μόνο νέους αιτούντες, ενώ οι εγκριθέντες των Χριστουγέννων 2020 δεν κάνουν αίτηση για το Πάσχα 2021, καθώς καταχωρούνται απευθείας στη λίστα εγκριθέντων.

Οι αιτήσεις με όλα τα δικαιολογητικά θα στέλνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected], επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι για όσους το αίτημά τους δεν δύναται να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά θα προσέρχονται στην Κοινωνική Υπηρεσία στην Κάτω Κηφισιά (Μαρίνου Αντύπα 3), κατόπιν ραντεβού και υποχρεωτικά φορώντας μάσκα, προσκομίζοντας μέσα σε κλειστό φάκελο τα δικαιολογητικά και την αίτηση υπογεγραμμένη.

Σε περίπτωση εκπρόθεσμης αίτησης ή προσκόμισης ελλιπών δικαιολογητικών η αίτηση θα θεωρείται απορριπτέα, σημειώνει η δημοτική αρχή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία (Μαρίνου Αντύπα 3, Κάτω Κηφισιά), στους τηλ. αριθμούς επικοινωνίας: 210 8082994 & 210 8014249 και στο προαναφερόμενο email.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet