Ξεκινούν οι ομιλίες στη Σχολή Γονέων Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Ξεκινούν οι ομιλίες στη Σχολή Γονέων Δήμου Κηφισιάς

Ξεκινούν οι ομιλίες στη Σχολή Γονέων Δήμου Κηφισιάς. Η Σχολή συνεχίζει και αυτήν τη χρονιά τη λειτουργία της με σημαντικές ομιλίες και σεμινάρια που θα βοηθήσουν τους γονείς να αντεπεξέλθουν στον πολυδιάστατο και απαιτητικό τους ρόλο με μεγαλύτερη επάρκεια. Η διάρκεια του προγράμματος είναι από τον Οκτώβριο του 2019 έως τον Απρίλιο του 2020.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την εποπτεία της κ. Κατερίνας Καραλή, εκπαιδευτικού και προέδρου Παιδείας του Δήμου Κηφισιάς. Παλαιοί και νέοι επιστημονικοί συνεργάτες θα βοηθήσουν ουσιαστικά τους γονείς να κατανοήσουν τις ανάγκες των παιδιών τους μέσα από σεμινάρια και ομιλίες. Η Σχολή Γονέων θα λειτουργεί απογευματινές ώρες, κάθε Δευτέρα.

Η αρχή θα γίνει τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 στις 18:30 το απόγευμα με ομιλία της κ. Άννας Χήναρη, συμβούλου Ψυχικής Υγείας, με θέμα «Μελέτη στο σπίτι και γονεϊκή εμπλοκή». Η επόμενη ομιλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου από την κ. Κατερίνα Καλλίτση, ψυχολόγο, με θέμα «Απαντήσεις σε ερωτήματα που άπτονται της εφηβείας».

Οι δραστηριότητες της Σχολής Γονέων φιλοξενούνται στο ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας (Κ. Βάρναλη 58).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet