Οι εργασίες βελτίωσης του Δήμου Κηφισιάς στα σχολεία των τριών Δημοτικών Ενοτήτων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Οι εργασίες βελτίωσης του Δήμου Κηφισιάς στα σχολεία των τριών Δημοτικών Ενοτήτων

Εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης στις σχολικές εγκαταστάσεις, αλλά και στους αύλειους χώρους, πραγματοποιούνται συνεχώς από τα τεχνικά συνεργία και από δύο εργολαβίες που είναι σε εξέλιξη στον Δήμο Κηφισιάς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Την εποπτεία των έργων στα σχολικά συγκροτήματα έχουν η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, καθώς και οι Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολικές Επιτροπές.

Συγκεκριμένα για τις δύο Επιτροπές έχουν πραγματοποιηθεί ή βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης τα εξής έργα για το 2019:

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΚΗΦΙΣΙΑ

 • 1ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς – Προμήθεια και τοποθέτηση ενός (1) κλιματιστικού μηχανήματος.
 • 3ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς – Προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα στον προαύλειο χώρο του σχολείου.
 • 7ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς – Προμήθεια δυο (2) Η/Υ με οθόνη και ενός (1) φορητού, προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού (φωτισμός).
 • 8ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς – Χρωματισμοί εξωτερικοί και εσωτερικοί του κτηρίου.
 • 9ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς- Τοποθέτηση ψευδοροφής αίθουσας απασχόλησης, χρωματισμοί εσωτερικά του κτηρίου, προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα στον προαύλειο χώρο του σχολείου.
 • 1ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς – Προμήθεια (3) τριών διαδραστικών πινάκων, [ρομήθεια (4) τεσσάρων οθονών υπολογιστών.
 • 2ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς – Επισκευές, σοβατίσματα σε όλο το ύψος της όψεων του κτηρίου επί της οδού Κηφισιάς, ελαιοχρωματισμοί του κτηρίου.
 • 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς – Προμήθεια και τοποθέτηση τριών (3) διαδραστικών πινάκων, προμήθεια και τοποθέτηση ανοιγόμενων παραθύρων αλουμινίου, εργασία αποκατάστασης τσιμεντένιας εξέδρας των σκαλοπατιών του προαύλιου χώρου.
 • 4ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς – Κατασκευή χώρου WC ΑΜΕΑ, τοποθέτηση νέας υγρομόνωσης στο δώμα του σχολείου, προμήθεια και τοποθέτηση χυτού ακρυλικού δαπέδου στον προαύλιο χώρο του σχολείου, προμήθεια και τοποθέτηση αντιολισθητικών ταινιών για τα σκαλοπάτια του σχολείου.
 • 5ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς – Προμήθεια βιβλίων για τη σχολική βιβλιοθήκη, προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού της σχολικής βιβλιοθήκης, προμήθεια καλυμμάτων ασφαλείας, προμήθεια smartTV.
 • 6ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς – Προμήθεια και τοποθέτηση αντιολισθητικών ταινιών για τα σκαλοπάτια του σχολείου, προμήθεια ενός (1) κλιματιστικού, προμήθεια και τοποθέτηση συστήματος πυρανίχνευσης.
 • 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς – Προμήθεια επτά (7) επιτραπέζιων Η/Υ με οθόνη και τέσσερις (4) Projectors, προμήθεια έξι (6) κλιματιστικών.
 • 8ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς – Προμήθεια και τοποθέτηση χυτού ακρυλικού δαπέδου, προμήθεια και τοποθέτηση έξι (6) Projectors, προμήθεια βιβλίων για τη σχολική βιβλιοθήκη, προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού της σχολικής βιβλιοθήκης, προμήθεια φωτοτυπικού.

ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 • 1ο Νηπιαγωγείο Ν. Ερυθραίας – Προμήθεια και τοποθέτηση τριών (3) κλιματιστικών, προμήθεια ενός (1) laptop.
 • 2ο- 3ο Νηπιαγωγείο Ν. Ερυθραίας – Χρωματισμοί εσωτερικά και εξωτερικά του κτηρίου, εργασίες στο λεβητοστάσιο, εργασία συντήρησης παιδική χαράς, προμήθεια smartTV.
 • 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ερυθραίας – Προμήθεια και τοποθέτηση επάλληλων παραθύρων αλουμινίου, προμήθεια ηχητικής εγκατάστασης,
 • προμήθεια διαδραστικών πινάκων, βιντεοπροβολέων, σταθερών υπολογιστών με οθόνες και ενός φορητού υπολογιστή.
 • 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ερυθραίας – Επισκευή τμημάτων στέγης του κτηρίου, προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στον αύλειο χώρο του σχολείου, προμήθεια και τοποθέτηση ακρυλικού δαπέδου στον αύλειο χώρο του σχολείου, προμήθεια βιβλίων για τη σχολική βιβλιοθήκη, προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού της σχολικής βιβλιοθήκης.
 • 3ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ερυθραίας – Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στον αύλειο χώρο του σχολείου, προμήθεια και τοποθέτηση ακρυλικού δαπέδου στον αύλειο χώρο του σχολείου.

ΕΚΑΛΗ

 • Νηπιαγωγείο Εκάλης – Χρωματισμοί εσωτερικά και εξωτερικά του κτηρίου, προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα στον προαύλειο χώρο, προμήθεια ηλεκτρικής κουζίνας, προμήθεια και τοποθέτηση επάλληλων παραθύρων αλουμινίου.
 • 1ο Δημοτικό Σχολείο Εκάλης – Προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα στον προαύλειο χώρο του σχολείου.

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΚΗΦΙΣΙΑ

 • 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς – Τοποθέτηση νέας υγρομόνωσης στο δώμα του κτηρίου και τμήματος του αμφιθεάτρου, προμήθεια δύο (2) φορητών Η/Υ, προμήθεια και τοποθέτηση ηλεκτρολογικού υλικού, προμήθεια οκτώ (8) σταθερών υπολογιστών με οθόνες, ενός (1) Projector και ενός (1) φωτοτυπικού μηχανήματος, προμήθεια υλικών και εργασιών για την επισκευή επέκταση υδρορροών.
 • 2ο Γυμνάσιο Κηφισιάς – Προμήθεια υλικών για την επισκευή των χώρων υγιεινής με διαμόρφωση μιας τουαλέτας ΑΜΕΑ, εργασίες ενίσχυσης και συντήρησης της περιμετρικής περίφραξης, προμήθεια και τοποθέτηση ηχητικών συστημάτων για τον χώρο του αμφιθεάτρου, προμήθεια και τοποθέτηση δεκαπέντε (15) μεταλλικών θυρών, επισκευή και προμήθεια υλικών των χώρων υγιεινής με διαμόρφωση μίας τουαλέτας ΑΜΕΑ, εργασίες ενίσχυσης και συντήρησης της περιμετρικής περίφραξης.
 • 3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς – Προμήθεια πέντε (5) επιτραπέζιων Η/Υ με οθόνη,
 • προμήθεια και τοποθέτηση ηχοαπορροφητικών πάνελ για τις ανάγκες του αμφιθεάτρου, προμήθεια πέντε (5) επιτραπέζιων Η/Υ με οθόνη, προμήθεια συναγερμού.
 • 1ο Λύκειο Κηφισιάς – Τοποθέτηση νέας θερμομόνωσης και υγρομόνωσης στο δώμα του κτηρίου, αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου στις όψεις του κτηρίου με ενεργειακά κουφώματα και υαλοπετάσματα, αντικατάσταση των κουφωμάτων στους χώρους υγιεινής με τοποθέτηση σιτών, αντικαταστάσεις προστατευτικών κάγκελων, ανακατασκευή δαπέδων, ελαιοχρωματισμοί εσωτερικοί και εξωτερικοί, υδραυλικές εργασίες στο λεβητοστάσιο θέρμανσης, προμήθεια και τοποθέτηση πέντε (5) διαδραστικών πινάκων και πέντε (5) βιντεοπροβολέων, προμήθεια και τοποθέτηση διαχωριστικού τοιχίου στον αύλειο χώρο, προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων στους κοινόχρηστους χώρους του Σχολείου, προμήθεια και τοποθέτηση ειδών αστικού εξοπλισμού στον αύλειο χώρο του σχολείου, προμήθεια υλικών και εργασίες για την αντικατάσταση των σταθερών υαλοστασίων στα δύο κλιμακοστάσια, εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των δαπέδων στο μωσαϊκό των εσωτερικών χώρων του σχολείου, προμήθεια και τοποθέτηση ρολλοκουρτινών στην αίθουσα βιβλιοθήκης και τα γραφεία των καθηγητών, προμήθεια και τοποθέτηση ηλεκτρολογικού υλικού, προμήθεια επίπλου/τροπαιοθήκης, εργασίες ελαιοχρωματισμού, προμήθεια και τοποθέτηση κινητού εξοπλισμού για τους κοινόχρηστους χώρους, προμήθεια και τοποθέτηση ειδικών εξωτερικών θυρών για την κάλυψη των αναγκών πυρασφάλειας και θερμομόνωσης.
 • 2ο Λύκειο Κηφισιάς – Επισκευή εσωτερικά και εξωτερικά δύο αιθουσών στο προαύλειο χώρο του σχολείου, τοποθέτηση νέας υγρομόνωσης στο κυλικείο, προμήθεια υλικών για την επισκευή των χώρων υγιεινής με διαμόρφωση μιας τουαλέτας ΑΜΕΑ, εργασίες ενίσχυσης και συντήρησης της περιμετρικής περίφραξης, προμήθεια και τοποθέτηση ηχητικών συστημάτων για τον χώρο του αμφιθεάτρου, προμήθεια (2) εκτυπωτών.
 • 3ο Λύκειο Κηφισιάς – Προμήθεια και τοποθέτηση υλικών για τη στεγανοποίηση του οριζοντίου δώματος και της στέγης του αμφιθεάτρου, προμήθεια τριών (3) ηλεκτρονικών υπολογιστών (επιτραπέζιων υπολογιστών) με οθόνες, δύο φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 • Γυμνάσιο Ν. Ερυθραίας – Προμήθεια και τοποθέτηση ηχητικών συστημάτων για τον χώρο του Αμφιθέατρου Προμήθεια και τοποθέτηση των υλικών για την ανακατασκευή των χώρων υγιεινής και των αποδυτηρίων, προμήθεια και τοποθέτηση των υλικών για την ανακατασκευή των χώρων υγιεινής και των αποδυτηρίων, προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών θυρών για την κάλυψη των χώρων.
 • Λύκειο Ν. Ερυθραίας « Αναξαγόρειο» – Προμήθεια και τοποθέτηση έξι (6) κλιματιστικών τύπου Ντουλάπας στην ΑΠΧ Τοποθέτηση ηλεκτρολογικού υλικού, προμήθεια υλικών και εργασίες στις αίθουσες των καθηγητών,
 • προμήθεια υλικών και αντικατάσταση φθαρμένων υαλοπινάκων, προμήθεια καθισμάτων για τον εξοπλισμό του αμφιθεάτρου, προμήθεια υλικών και τοποθέτηση για τη συντήρηση κουφωμάτων αλουμινίου, επέκταση συναγερμού, εργασίες ελαιοχρωματισμού, προμήθεια με τοποθέτηση βάσεων ποδηλάτου, προμήθεια και τοποθέτηση βινυλικού δαπέδου στο Λύκειο Νέας Ερυθραίας.

Επίσης, σε όλα τα σχολεία ευθύνης του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι και επισκευές μετά τον σεισμό του καλοκαιριού, καθώς και οι κατά τον νόμο οριζόμενες απολυμάνσεις και απεντομώσεις, καθώς και η συντήρηση των πυροσβεστήρων και όλων των υλικών πυρασφάλειας.

Σημαντικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν και από τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, όπως η συμπλήρωση του ΑΔΥΜ (Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή), ο έλεγχος ετοιμότητας των παιδιών του Νηπιαγωγείου κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet