Οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς έσπευσαν να προσφέρουν χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδιά που έχουν ανάγκη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς έσπευσαν να προσφέρουν χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδιά που έχουν ανάγκη

Μεγάλη και συγκινητική, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, στην εθελοντική δράση «Όλη η Αττική, μία χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για τα παιδιά» που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Κηφισιάς, σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε», το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, στο δημαρχείο Κηφισιάς.

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου, προσφέροντας εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα δώρα, παιχνίδια και παιδικά βιβλία.

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που συλλέχθηκαν θα διανεμηθούν σε παιδιά ευπαθών ομάδων του Δήμου, μέσω των Κοινωνικών Δομών, προκειμένου να χαρίσουν χαμόγελα τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, που συμμετείχε στη δράση δήλωσε: «Ο Δήμος μας, σε συνεργασία με το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” συγκέντρωσε χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά των οικογενειών που υποστηρίζονται από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσες και όσους προσέφεραν μια αγκαλιά δώρα για τα παιδιά των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται. Ευχαριστώ, επίσης, όλους τους συντελεστές και τους εθελοντές μας για τη συνδρομή τους. Όλος ο Δήμος μας μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά μαζί με το “Όλοι Μαζί Μπορούμε”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet