Ομιλία για το άγχος από το Κέντρο Πρόληψης «Προνόη» του Δήμου Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ομιλία για το άγχος από το Κέντρο Πρόληψης «Προνόη» του Δήμου Κηφισιάς

Μια πολύ επίκαιρη και ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Άγχος: Φίλος ή Εχθρός;» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαρτίου από την κ. Σώτια Μακαρώνη, ψυχολόγος Υγείας MSc – ψυχοθεραπεύτρια, επ. υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής  Υγείας «Προνόη» Δήμου Κηφισιάς-ΟΚΑΝΑ.

Η ομιλία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της προέδρου του Δ.Σ. Αγγελικής Βαλασοπούλου, σε συνεργασία με το Ecali Club, και την παρακολούθησαν περίπου 60 άτομα, μέλη του Ecali Club, δημότες Κηφισιάς, αλλά και μέλη των ομάδων του Κ.Π. «Προνόη».

Tα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν:

  • Τι είναι το άγχος;
  • Ποιες οι διαφορές άγχους & στρες;
  • Είναι δυνατόν να μην έχουμε στρες & άγχος;
  • Τι επιπτώσεις έχει το άγχος στη σωματική και ψυχική μας υγεία.
  • Τι μπορούμε να κάνουμε για να διαχειριστούμε αποτελεσματικά τo άγχος μας;

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε όλη η επιστημονική ομάδα του Κ.Π. «Προνόη», καθώς και τα μελη του Δ.Σ., η πρόεδρος Α. Βαλασοπούλου, η αντιπρόεδρος Λ. Αλιπράντη, η επίτιμη πρόεδρος Α. Πιτίδη-Τριανταφύλλου, τα Μελη Ζ. Σταματούρου και Ε. Κωνσταντιάδη, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» Νίνα Βλάχου, η πρόεδρος του Συλλόγου Κηφισιωτών Β. Τσαλαβούτα, μέλη του προεδρείου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Εκάλης, η κ. Καπετανάκη, πρώην πρόεδρος και νυν δημ. σύμβουλος και άλλοι πολλοί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet