Ομορφαίνουμε τον Δήμο Κηφισιάς στολίζοντας ένα δέντρο
Κοινωνία

Ομορφαίνουμε τον Δήμο Κηφισιάς στολίζοντας ένα δέντρο

Μια πρωτότυπη δράση πραγματοποιεί ο Δήμος Κηφισιάς στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Οι παιδικοί σταθμοί, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και οι σύλλογοι του Δήμου καλούνται να ομορφύνουν την πόλη «υιοθετώντας» ένα δέντρο και στολίζοντάς το.

Δράση «Ελάτε να ομορφύνουμε την πόλη μας» στον Δήμο ΚηφισιάςΣτόχος της δράσης του Δήμου Κηφισιάς με τίτλο «Ελάτε να ομορφύνουμε την πόλη μας! Διαλέξτε και στολίστε ένα δέντρο» είναι οι μαθητές να συμμετάσχουν ενεργά στον στολισμό της πόλης και με τις δημιουργίες τους να συμβάλλουν στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Παράλληλα, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας σε συνεργασία με την Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού διοργανώνεται εκδήλωση αφιερωμένη στον Μέγα Βασίλειο, αποκλειστικά για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κηφισιάς, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, στις 11:00 π.μ., στο κλειστό γυμναστήριο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς (Πελοποννήσου και Ναυπλίου).

Τα παιδιά θα συμμετάσχουν με τις χορωδίες των σχολείων τους, τραγουδώντας και παίζοντας παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκεται το «Πλοίο της Αγάπης», όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για όσους τα χρειάζονται.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει ανταλλαγή συμβολικών δώρων που θα φέρουν τα παιδιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet