Ο Δήμος Κηφισιάς εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Περικλή Καραγιαννάκη
Κοινωνία

Ο Δήμος Κηφισιάς εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Περικλή Καραγιαννάκη

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του τ. δημοτικού συμβούλου – επίτιμου μέλους της Ανθοκομικής Έκθεσης Περικλή Καραγιαννάκη.

«Ο εκλιπών ήταν φωτεινό παράδειγμα στον Δήμο μας, παθιασμένος στο καθήκον, με συνολική προσφορά που υπερβαίνει τα 50 έτη. Αγαπητός στο προσωπικό του Δήμου Κηφισιάς, όπου εργάστηκε ως ταμίας, με ήθος και συνέπεια από το 1956 ως το 1994. Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος από το 1998 ως το 2002 και από 2006 ως το 2014, ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Π. Καραγιαννάκης υπήρξε ψυχή για δεκαετίες της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς. Η φωνή του, γνωστή από τα μεγάφωνα στο άλσος Κηφισιάς, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε επίτιμο μέλος του Δ.Σ. της Ανθοκομικής.

Διετέλεσε μέλος των Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», της ΠΡΟΝΟΗ, του Μενάνδρου, καθώς και πρόεδρος στην Επιτροπή του Β’ ΚΑΠΗ Κηφισιάς (Αλωνίων). Υπήρξε τελετάρχης του Δήμου επί δεκαετίες. Είχε επίσης μεγάλο ενδιαφέρον και προσωπική φροντίδα για το Κοιμητήριο Κηφισιάς. Για τη πολυετή προσφορά τους στο Δήμο μας βραβεύθηκε το 2016.

Επίσης, ήταν αρχηγός και μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου της Κηφισιάς τη δεκαετία του ’50. Μετά την αποχώρηση του από την αγωνιστική δράση ανέλαβε διοικητική θέση έως το 1984.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet