Ο Πανερυθραϊκός δίνει έναν ακόμη σπουδαίο αγώνα… αυτή τη φορά για τη ζωή του συνανθρώπου μας
Αθλητισμός

Ο Πανερυθραϊκός δίνει έναν ακόμη σπουδαίο αγώνα… αυτή τη φορά για τη ζωή του συνανθρώπου μας

Ο Πανερυθραϊκός συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς, σε συνεργασία με το «Λαϊκό» Νοσοκομείο, τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 και ώρες 9:00-13:30, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» (Διονύσου και Μυρσίνης).

Ανταποκρινόμενο στην έκκληση του ιατρικού κόσμου για άμεση αύξηση των αποθεμάτων αίματος, το γνωστό σωματείο καλαθοσφαίρισης των Βορείων Προαστίων καλεί τους αθλητές, τους προπονητές, τα μέλη, τους γονείς και τους φίλους της ομάδας να ενισχύσουν την προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών της χώρας μας σε αίμα και να δώσουν το «παρών», δείχνοντας αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!

«Οι στιγμές αυτές που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες για όλους μας, με τον κορωνοϊό να μην αφήνει ανεπηρέαστο κανένα φάσμα της κοινωνίας και της καθημερινότητας, επιφέροντας σοβαρό “χτύπημα” και στα αποθέματα αίματος της χώρας, τα οποία εξαιτίας της πανδημίας “Covid-19” έχουν λιγοστέψει δραματικά» σημειώνει το σωματείο και προσθέτει:

«Γι’ αυτό και ο Πανερυθραϊκός στέκεται, για ακόμη μία φορά, με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης απέναντι στα κοινωνικά ζητήματα του τόπου και μπροστά σε ένα τόσο σοβαρό πλήγμα για τη δημόσια Υγεία, δεν μένει αμέτοχος. Δίνουμε όλοι μαζί ακόμη έναν σπουδαίο αγώνα, για να βγει νικήτρια η ΖΩΗ!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet