Πλατφόρμα υιοθέτησης αδέσποτων ζώων στον Δήμο Κηφισιάς
Φωτογραφία: freepik.com
Κοινωνία

Πλατφόρμα υιοθέτησης αδέσποτων ζώων στον Δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς ξεκίνησε προσπάθεια ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων, δημιουργώντας μια ψηφιακή πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα να βρεθεί μια μόνιμη οικογένεια, ένα σπίτι για κάθε αδέσποτο ζώο που φιλοξενείται στο ενδιαίτημα του Δήμου.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς με αφορμή τη δημιουργία της πλατφόρμας υιοθεσίας αδέσποτων ζώων του Δήμου Κηφισιάς δήλωσε: «Ο δείκτης του πολιτισμού μιας κοινωνίας συμπεριλαμβάνει και την ευζωία των ζώων που ζουν σε αυτήν. Το ζήτημα δεν είναι να κρύψουμε τα αδέσποτα ζώα, κλείνοντάς τα  σε έναν χώρο. Το ζήτημα είναι πώς πρέπει να λειτουργήσουμε ώστε να μην υπάρχουν αδέσποτα. Η συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα δείχνει τον πολιτισμό και την παιδεία της κοινωνίας μας. Εκείνα μας δίνουν την αγάπη τους και το μόνο που μας ζητούν είναι να μην τα εγκαταλείψουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ακούραστους εθελοντές φιλόζωους που συνδράμουν στις προσπάθειές μας, αλλα και τα στελέχη των υπηρεσιών μας που έχουν δημιουργήσει μια αλυσίδα αγάπης για να σώσουμε όσα περισσότερα αδεσποτάκια μπορούμε. Συγχαρητήρια στην αντιδήμαρχο Φιλοζωίας Έλενα Χρονοπούλου και τον Τ. Τάσκαρη για την ευγενική χορηγία της δημιουργίας της ιστοσελίδας».

Οι πολίτες μπορούν με ένα «κλικ» στην πλατφόρμα του Δήμου Κηφισιάς https://adespota.kifissia.gr να βάλουν έναν νέο φίλο στην οικογένειά τους που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet