Ποδηλατάδα και περίπατο στη Νέα Ερυθραία απόλαυσαν οι πολίτες στις 3 Ιουλίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ποδηλατάδα και περίπατο στη Νέα Ερυθραία απόλαυσαν οι πολίτες στις 3 Ιουλίου

Κυριακάτικη βόλτα απόλαυσαν στη Νέα Ερυθραία πολίτες και οικογένειες με παιδιά που παρέμειναν στην πόλη την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022.

Για δεύτερη φορά στη Νέα Ερυθραία ο Δήμος Κηφισιάς προχώρησε στην παραχώρηση δημόσιου χώρου σε πεζούς και ποδηλάτες, «δράση συμβατή με το πνεύμα της εποχής μας, αλλά και με τις τάσεις σε αρκετές χώρες της Ευρώπης», όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος μαζί με τους αντιδημάρχους Σταύρο Ζαπάντη– Αειφόρου Ανάπτυξης και Ενέργειας- συντονιστή της δράσης, Μιχάλη Καυγαλάκη– Νέας Ερυθραίας, Αλέξιο Μακρή – Τεχνικής Υπηρεσίας και Υποδομών περπάτησαν στους χωρίς αυτοκίνητα και θόρυβο δρόμους της Νέας Ερυθραίας, συμμετέχοντας στη δράση και καταγράφοντας τις απόψεις και τις επισημάνσεις πολιτών και επαγγελματιών.

Η δημοτική αρχή υπογραμμίζει ότι ευχάριστη νότα στην ηλιόλουστη Κυριακή ήταν το μουσικό πρόγραμμα που προσέφεραν οι dj Nicola Lavacca – Αυτοκίνηση και Divina και Γιώργος Γκόγκος – Kifissia Radio.

Τέλος, η δημοτική αρχή αναφέρει: «Μέσω της δράσης δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύπτουμε ξανά την πόλη και να βελτιώνουμε το περιβάλλον. Καλλιεργείται κουλτούρα χρήσης πιο φιλικών προς την πόλη μέσων μετακίνησης όπως το ποδήλατο και τα πατίνια. Παράλληλα κεντρικά σημεία του Δήμου μας μετατρέπονται σε σημεία συνάντησης και βόλτας των πολιτών με τα παιδιά να παίζουν ελεύθερα και να απολαμβάνουν την ομορφιά του προαστίου μας. Ευχαριστούμε τους υπαλλήλους του Δήμου Κηφισιάς και τους εθελοντές, που βοήθησαν στον ασφαλή αποκλεισμό του κέντρου της Νέα Ερυθραίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet