Ποικίλες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Ποικίλες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κηφισιάς

Παραστάσεις διαφορετικού είδους παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς.

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου η Κλεονίκη Δεμίρη παρέσυρε το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι με ακούσματα από την Ελλάδα, αλλά και πολλές άλλες χώρες δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στο δημαρχείο Κηφισιάς. Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς, Σίσσυ Παπασπύρου.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το μουσικό σύνολο Ventus Ensemble παρουσίασε στο Εμπορικό Κέντρο της Κηφισιάς δημοφιλή έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, αλλά και θέματα των Χριστουγέννων. Αυτή η ιδιαίτερη σύμπραξη χάλκικων πνευστών και κρουστών γοήτευσε παρευρισκομένους και περαστικούς δίνοντας ζωντάνια και ρυθμό στο κέντρο της πόλης.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στη φιλόξενη αίθουσα «Παλλάς Αθηνά» του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, πραγματοποιήθηκε η 12η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Συλλόγου «Οι φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς», μια συναυλία αφιερωμένη στην καθηγήτρια Μουσικής και τ. λυκειάρχη Κίρκη Αρνέλλου. Ο διακεκριμένος τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος ερμήνευσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια αλλά και πολλά άλλα δημοφιλή έργα.

Τα βράδια 15 και 16 Δεκεμβρίου στο δημαρχείο Κηφισιάς η θεατρική ομάδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» παρουσίασε ένα αφιέρωμα στο έργο του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ, τέσσερις θεατρικές διασκευές διηγημάτων του και ένα μονόπρακτο σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου. Η αίθουσα του πολιτιστικού και τις δύο μέρες γέμισε, ενώ το κοινό αντάμειψε τους ερασιτέχνες ηθοποιούς με ένα θερμό χειροκρότημα. Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Σίσσυ Παπασπύρου, ο αντιπρόεδρος, Νικήτας Κόκκαλης κ.α.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet