Σε αγιασμούς σχολείων σε Πεντέλη και Κηφισιά η αντιπεριφερειάρχης Β.Τ. Αθηνών
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε αγιασμούς σχολείων σε Πεντέλη και Κηφισιά η αντιπεριφερειάρχης Β.Τ. Αθηνών

Στους αγιασμούς του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης, του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου Κηφισιάς παραβρέθηκε η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, στο πλαίσιο της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Το «πρώτο κουδούνι» στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πεντέλης ήταν ξεχωριστό και η παρουσία της αντιπεριφερειάρχη κάτι περισσότερο από συμβολική. Η κ. Κεφαλογιάννη υποσχέθηκε στους μικρούς «μαχητές» και στους γονείς τους ότι η Περιφέρεια Αττικής θα βρίσκεται κοντά τους με κάθε τρόπο, ενώ παράλληλα συνεχάρη τη διευθύντρια κ. Καραντώνη και τους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Σχολείου για το σπουδαίο έργο που επιτελούν. 

«Τα παιδιά αυτά έχουν ειδικές ικανότητες, είναι μοναδικά και πέρα από την αγάπη που είναι δεδομένη, αξίζουν τη στήριξη όλων προκειμένου να ανοίξουν τα δικά τους φτερά», τόνισε η κ. Κεφαλογιάννη και μαζί με τη δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, υποσχέθηκαν να ξαναεπισκεφθούν σύντομα τα παιδιά. 

Στους μαθητές του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Κηφισιάς η κ. Κεφαλογιάννη μετέφερε το μήνυμα του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, μαζί με τις ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά για όλους. «Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά. Είμαστε δίπλα σας. Θέλουμε να βοηθήσουμε και το έργο των εκπαιδευτικών στον δύσκολο ρόλο τους να σας μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση και να σας “θωρακίσουν” για τις προκλήσεις του μέλλοντος. Καλή δύναμη και στους γονείς που αποτελούν το στήριγμα και το πρότυπο ζωής των παιδιών» επισήμανε.

Λίγο νωρίτερα η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο, με τους διευθυντές των δύο σχολείων κ. κ Τόκκα και Αθανασίου, ενημερώνοντάς τους για τα σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα στους τομείς της ανακύκλωσης, της πρόληψης της υγείας, της πολιτικής προστασίας και του εθελοντισμού, τα οποία θα ξεκινήσουν άμεσα από την Περιφέρεια Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet