Σε επιστημονικό συνέδριο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Δήμος Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε επιστημονικό συνέδριο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Δήμος Κηφισιάς

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η γενική γραμματέας του Δήμου Ρόζυ Χαριτοπούλου και η διευθύντρια Οικονομικών Μαρία Δαλιέτου συμμετείχαν στις εργασίες του επιστημονικού συνεδρίου «Επενδυτικός – Αναπτυξιακός Προγραμματισμός και Διοίκηση Οικονομικών Αξιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη.

 Το Σάββατο 14/5 πραγματοποιήθηκε η ομιλία της κ. Χαριτοπούλου με θέμα «Νέο νομοθετικό πλαίσιο για Κυκλική Οικονομία: Δράσεις Εναλλακτικής Διαχείρισης & Πρόληψης στους ΟΤΑ».

«Σε μια περίοδο αλλαγών σε διοικητικό, οργανωτικό και οικονομικό επίπεδο η αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η μετάβαση σε μια “πράσινη” οικονομία αποτελούν μερικά από τα θέματα αιχμής και ενημέρωσης των αιρετών, τεχνοκρατών και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θέματα τα οποία παρουσιάζονται στο συνέδριο» όπως τονίζει η δημοτική αρχή Κηφισιάς.

Το συνέδριο, στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 800 σύνεδροι από όλη τη χώρα, διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”, τον οικοδεσπότη Δήμο Ξάνθης και τον Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Forum Training & Consulting.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet