Σε συνεχή επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ ο Δήμος Κηφισιάς για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε συνεχή επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ ο Δήμος Κηφισιάς για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

Ο Δήμος Κηφισιάς δημοσιοποιεί την πληροφόρηση που έλαβε από τον ΔΕΔΔΗΕ, όσον αφορά στον προγραμματισμό των εργασιών αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης στην πόλη.

Ειδικότερα, η διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Οι εργασίες από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και του Δήμου Κηφισιάς συνεχίζονται και σε  σημεία με δύσκολες συνθήκες πρόσβασης, από χθες το βράδυ και έως αυτή την ώρα.

Χωρίς ρεύμα παραμένουν μικρά τμήματα σε Εκάλη, Καστρί, Πολιτεία και στη περιοχή Α.Ο. Κηφισιάς, ποσοστό λιγότερο από το 10% των αρχικών βλαβών που είχαμε στον Δήμο μας.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας έχουν καταγράψει μέχρι στιγμής 530 πτώσεις δέντρων (όχι κλαδιών), από τις οποίες μεγάλος αριθμός συνδέεται με κόψιμο ηλεκτροφόρων καλωδίων.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, συνομίλησε και εξέθεσε την κατάσταση στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα, στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, στον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και στον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου.

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει ενισχύσει τις δυνάμεις του με ιδιώτες για εκχιονισμούς, διανοίξεις οδών, συλλογή πεσμένων δέντρων και τεμαχισμό κορμών.

Σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπάρχουν εισηγήσεις από την Επιτροπή Περιβάλλοντος για κοπές δέντρων. Κάθε χρόνο δημοπρατούνται εργολαβίες για κοπές και κλαδέματα ψηλών δέντρων.

Τονίζουμε ότι 2020 ο Δήμος Κηφισιάς απέστειλε στον ΔΕΔΔΗΕ περίπου 200 έγγραφα αιτήματα για κλαδέματα δέντρων πλησίον ηλεκτροφόρων καλωδίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet