Σημαντικές παροχές υγείας παρέχονται στους δημότες Κηφισιάς
Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, με τα στελέχη του Ομίλου INTERAMERICAN, Μαρία Παπαδοπούλου, συντονίστρια Γραφείου Πωλήσεων Κηφισιάς, Ιωάννη Ρούντο, διευθυντή Εταιρικών Υποθέσεων & Υπευθυνότητας, Μανώλη Κούτη, διευθυντή Πωλήσεων.
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σημαντικές παροχές υγείας παρέχονται στους δημότες Κηφισιάς

Μια σημαντική παροχή υγείας εξασφάλισε και διαθέτει σε όλους τους κατοίκους ο Δήμος Κηφισιάς. Πρόκειται για την αξιολόγηση των συμπτωμάτων ασθένειας και την επικοινωνία με γιατρό, οποιαδήποτε στιγμή, μέσα στο 24ωρο, άμεσα και  δωρεάν.

Πρόκειται για μια κοινωνική προσφορά υγείας από την INTERAMERICAN, για έναν χρόνο, για χρήση της ψηφιακής εφαρμογής εξ αποστάσεως ελέγχου συμπτωμάτων Medi ON και των υπηρεσιών της Γραμμής Υγείας 1010, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Πληροφορίες για την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε στο site του Δήμου Κηφισιάς (www.kifissia.gr). Η παροχή υγείας απευθύνεται σε ενηλίκους κατοίκους του Δήμου που έχουν προσωπική διεύθυνση email. Τα στοιχεία που θα συμπληρώσουν στην εφαρμογή είναι απόρρητα.

Αξιολόγηση  συμπτωμάτων ασθένειας

Η χρήση της εφαρμογής Medi ON αποσκοπεί σε μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης υγείας και βασίζεται στην εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη.

Μέσα από σύνθετους αλγόριθμους που βασίζονται σε πρωτόκολλα υγείας, οι πολίτες  του Δήμου Κηφισιάς μπορούν να λαμβάνουν πληροφόρηση για θέματα υγείας, περιγράφοντας τα συμπτώματά τους και απαντώντας σε απλές ερωτήσεις. Η εφαρμογή αξιολογεί αυτόματα τα στοιχεία που έχει λάβει και ενημερώνει το χρήστη για:

  • Ποιες είναι οι πιο πιθανές αιτίες των συμπτωμάτων.
  • Σε ποια ιατρική ειδικότητα εμπίπτουν, ώστε να απευθυνθεί στον κατάλληλο γιατρό.
  • Πόσο σύντομα πρέπει να το κάνει.

Δυνατότητα επικοινωνίας με γιατρό

Ο Δήμος Κηφισιάς εξασφάλισε, επίσης, για τους πολίτες του δωρεάν για έναν χρόνο τη «Γραμμή Υγείας 1010» της INTERAMERICAN.

Οι εγγεγραμμένοι στην εφαρμογή μπορούν να λαμβάνουν συμβουλές ή καθοδήγηση από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και γιατρούς, είτε μέσω chat, από 8:00 έως 20:00, τις εργάσιμες ημέρες ή μέσω τηλεφώνου, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet