Συλλήψεις για παράνομη κατάληψη δημοσίων χώρων στην Κηφισιά
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συλλήψεις για παράνομη κατάληψη δημοσίων χώρων στην Κηφισιά

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους, στις περιοχές Κηφισιάς, Πειραιά, Αλίμου και Καλλιθέας, κατά τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 28 Σεπτεμβρίου.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη δώδεκα συνολικά ατόμων, εκ των οποίων οι πέντε ως υπεύθυνοι καταστημάτων και οι επτά ως παρκαδόροι.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω καταλάμβαναν παράνομα δημόσια οδό χρησιμοποιώντας για αυτό τον σκοπό διάφορα εμπόδια όπως καρέκλες, κώνους, ξύλα και άλλα αντικείμενα, προκειμένου στη συνέχεια να σταθμεύουν στον συγκεκριμένο χώρο τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα εν λόγω καταστήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον κατά περίπτωση αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Παράλληλα ενημερώθηκαν οι οικείοι Δήμοι προκειμένου να επιβάλουν στα ανωτέρω καταστήματα τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet