Συλλυπητήρια Δήμου Κηφισιάς για τον θάνατο του Νικόλαου Καραφωτίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συλλυπητήρια Δήμου Κηφισιάς για τον θάνατο του Νικόλαου Καραφωτίου

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα  συλλυπητήριά τους για την απώλεια του δραστήριου αυτοδιοικητικού  πλοιάρχου ε.α. Νικόλαου Καραφωτίου.

Ο Νικόλαος Καραφωτίου διετέλεσε αντιδήμαρχος Οικονομικών στον Δήμο Νέας Ερυθραίας (2007-2010). Υπηρέτησε τον πρώην Δήμο με ήθος, ανιδιοτέλεια και βούληση προσφοράς, αναφέρει η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Δήμου και προσθέτει:

«Έδεσε άρρηκτα τη ζωή του με την ιστορία και τον πολιτισμό της Νέας Ερυθραίας. Ασχολήθηκε με την ιστορική έρευνα και τη λαογραφία της Μικρασιατικής Ερυθραίας και της σύγχρονης Νέας Ερυθραίας. Με την αρθογραφία του σε τοπικά έντυπα μετέφερε με γλαφυρότητα και παραστατικότητα ανθρώπινες ιστορίες Ερυθραιωτών.

»Αγωνίστηκε με την ομάδα ποδοσφαίρου του Πανερυθραϊκού  και σε νεαρή ηλικία διετέλεσε και γενικός γραμματέας της. Επίσης υπηρέτησε από τη θέση του προέδρου τη Μορφωτική Περιηγητική Λέσχη Νέας Ερυθραίας.

»Στους οικείους του Νικόλαου Καραφωτίου εκφράζουμε όλη μας τη συμπαράσταση και στον σημαντικό εκλιπόντα τον βαθύτατο σεβασμό μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet