Συνάντηση Νίκου Χιωτάκη με τον Μητροπολίτη Κύριλλο
Κοινωνία

Συνάντηση Νίκου Χιωτάκη με τον Μητροπολίτη Κύριλλο

Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κηφισιάς Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ.κ. Κύριλλο, συναντήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης.

Στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία ανάμεσα στους δύο άνδρες, αλλά και η συμπόρευσή τους σε μια σειρά ζητημάτων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Εκκλησίας προς όφελος των δημοτών.

Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα όπως το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ιεράς Μονής Ελευθερώτριας, η πρωτοβουλία που θα αναλάβει ο Μητροπολίτης μαζί με τον Δήμο για τη διάσωση της οικίας του Παύλου Μελά και τέλος η καλύτερη συνεργασία με τις ενορίες του Δήμου Κηφισιάς στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.

Ο κ. Χιωτάκης μετά τη συνάντηση δήλωσε ότι:

«Είχα την τιμή να συναντήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ.κ. Κύριλλο, καθώς πάντα οι γνώσεις του, οι προτάσεις του και το συνεχές ενδιαφέρον του είναι ένας πολύτιμος συμπαραστάτης για την πόλη μας και τους κατοίκους της. Μαζί +εργαζόμαστε για να οικοδομήσουμε μια πόλη με ανθρωπιά και αλληλεγγύη που προτεραιότητα θα έχει ο άνθρωπος και οι ανάγκες του με συγκεκριμένες δράσεις που κυρίως θα βοηθούν και θα υποστηρίζουν τους αδύναμους συμπολίτες μας».

«Η νέα δημοτική Αρχή θα βρίσκετε στο πλευρό του Σεβασμιοτάτου, αρωγός για το μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελεί» κατέληξε ο κ. Νίκος Χιωτάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet