Συνεδριάζει στις 19 Ιουλίου το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς διά περιφοράς
Κοινωνία

Συνεδριάζει στις 19 Ιουλίου το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς διά περιφοράς

Σε συνεδρίαση προχωρά το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς, από τις 10:00 έως τις 13:00.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  • Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη αρ. 9 , στην εταιρεία με την επωνυμία «GPB Enterprises Μονοπρόσωπη ΙΚΕ».
  • Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη αρ. 4 στην Κηφισιά».
  • Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση παραβολικού καθρέπτη επί της οδού Αλωνίων στη συμβολή της με την οδό Χρ. Λαδά στην Κηφισιά».
  • Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης έμπροσθεν της εισόδου-εξόδου του χώρου στάθμευσης της οικίας επί της οδού Χρ. Λαδά αρ.7 στην Κηφισιά».
  • Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Απαγόρευση εισόδου φορτηγών οχημάτων ύψους άνω των 3,00μ. στην οδό Αγίων Θεοδώρων, στο τμήμα της από την οδό Αγ. Δημητρίου έως την οδό Διομήδους Κυριακού στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet