Συνεδριάζει την Τρίτη 30/6 το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς
Κοινωνία

Συνεδριάζει την Τρίτη 30/6 το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς

Συνεδριάζει την Τρίτη 30 Ιουνίου, στις 18:30 το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 18575/13-6-2020 έγγραφο του δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με το οποίο ζητά την ανάκληση της υπ ́ αριθμ. 34154/16-9-2019 άδειας παράτασης χρήσης μουσικής η οποία εκδόθηκε μετά την υπ’ αριθμ. 44/2019 απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κηφισιάς και αφορά στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο βρίσκεται επί της οδού ∆ροσίνη αρ. 5 στην Κηφισιά και με διακριτικό τίτλο «DJANGO».
  2. Λήψη απόφασης σχετικά με την «Εισήγηση περί της κατάργησης θέσης
    περιπτέρου επί της συμβολής των οδών Χαρ. Τρικούπη & Πάρου και περί της μετατόπισης του περιπτέρου που βρίσκεται επί της Πλατείας 28ης Οκτωβρίου, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου έναντι αρ. 24, στη Δ.Ε. Νέας Ερυθραίας, με δικαιούχο τον κ. Αβραμόπουλο Γεώργιο».
  3. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση μίας θέσης στάθμευσης έξω από την οικία του πρέσβη του Πακιστάν στην οδό Κρυστάλλη αρ. 36 στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «∆έσμευση μίας (1) θέσης στάθμευσης του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Σ.Ε.Σ.) επί της οδού Ηρ. Αττικού στην Κηφισιά για την εξυπηρέτηση του γραφείου της Κοινότητας Κηφισιάς».
  5. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση ενδεικτικής εξωτερικής πινακίδας σήμανσης της εισόδου στο ΕΦΚΑ στην Κηφισιά επί της Λ. Κηφισιάς αρ. 270».
  6. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Προσωρινή κατάληψη πεζοδρομίου και κατασκευή λωρίδας όδευσης πεζών σε τμήμα πέριξ της πλατείας Απέργη στην Κηφισιά».
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τα θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του Κοιμητηρίου Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet