Συνελήφθη από το Τ.Α. Κηφισιάς 41χρονος για κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα
Κοινωνία

Συνελήφθη από το Τ.Α. Κηφισιάς 41χρονος για κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα

Συνελήφθη στη Γλυφάδα από αστυνομικούς του Τ.Α. Κηφισιάς 41χρονος αλλοδαπός για διακεκριμένες κλοπές, το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαΐου. Ο συλληφθείς δρούσε στις περιοχές της Κηφισιάς, της Ερυθραίας και της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με την, ο άνδρας λίγο νωρίτερα είχε εντοπισθεί στην περιοχή της Γλυφάδας να κατοπτεύει το εσωτερικό σταθμευμένων οχημάτων. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι σταθμευμένο αυτοκίνητο έφερε στην αριστερή πλευρά του σπασμένο φινιστρίνι. Έτσι, ο 41χρονος ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο Τ.Α. Κηφισιάς.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος, κινούμενος απογευματινές και βραδινές ώρες, με δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του, φέροντας εξοπλισμό με το λογότυπο εταιρείας διανομών, αρχικά κατόπτευε το εσωτερικό σταθμευμένων οχημάτων και στη συνεχεία έλεγχε εάν ήταν ανασφάλιστα.

Σε αντίθετη περίπτωση, όπου διαπίστωνε ότι τα οχήματα ήταν ασφαλισμένα, προέβαινε στη διάρρηξή τους αποκλειστικά και μόνο με θραύση τζαμιού και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους χειραποσκευές, οι οποίες περιείχαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, τραπεζικές κάρτες, έγγραφα, καθώς και άλλα αντικείμενα αξίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία κατασχέθηκε, βρέθηκε και κατασχέθηκε, ακόμη, πλήρης εξοπλισμός εταιρείας διανομών (κράνος μοτοσικλετιστή, γιλέκο, κουτί και ειδικό τσαντάκι-θήκη διανομέα ), κινητό τηλέφωνο, καθώς και εργαλείο θραύσης κρυστάλλων.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές, γυαλιά ηλίου, κλειδιά οχημάτων και σακίδια πλάτης.

Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάσθηκαν 20 περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα, στις περιοχές της Κηφισιάς, της Ερυθραίας και της Γλυφάδας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet