Επισκέψεις σε σχολεία από τον Γιώργο Θωμάκο
Κοινωνία

Επισκέψεις σε σχολεία από τον Γιώργο Θωμάκο

Ο νέος δήμαρχος Κηφισιάς, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα από 1ης Σεπτεμβρίου 2014, Γιώργος Θωμάκος, επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης, ξεκίνησε επισκέψεις σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του Δήμου, ώστε να καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες και να προχωρήσει στην επίλυσή τους, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Ξεκίνησαν οι επισκέψεις του νέου δήμαρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, όπως είχε αποφασιστεί κατά την πρώτη συνέλευση του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης».

Ο κ. Θωμάκος συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» βρέθηκε σε σχολικές μονάδες του ενιαίου Δήμου μας και συνομίλησε με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς τους προκειμένου να γίνει καταγραφή των προβλημάτων που τους απασχολούν και να δρομολογηθούν λύσεις εκείνων που χρήζουν άμεσης επέμβασης.

Ειδικότερα, στο θέμα της συντήρησης των σχολικών υποδομών ο κ. Θωμάκος, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα τριών μηνών παρεμβάσεων και επισκευών προς άρση της επικινδυνότητας και των ανθυγιεινών καταστάσεων στα σχολεία, που θα εφαρμόσει η νέα διοίκηση από την 1η Σεπτεμβρίου.

Επίσης, ο νέος δήμαρχος Κηφισιάς, τόνισε τη μεγάλη αναγκαιότητα ύπαρξης σχολικών φυλάκων στα σχολικά συγκροτήματα, κάτι που θα γίνει αν χρειαστεί και μέσω του ανθρωπίνου δυναμικού του τομέα καθαριότητας, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και η ασφάλεια των παιδιών μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet