Τμήματα με τίτλο «Ελληνικό Αλφαβητικό σύστημα» δημιουργούνται στο ΚΔΒΜ Κηφισιάς
Κοινωνία

Τμήματα με τίτλο «Ελληνικό Αλφαβητικό σύστημα» δημιουργούνται στο ΚΔΒΜ Κηφισιάς

Τμήματα με τίτλο «Ελληνικό Αλφαβητικό σύστημα» μπορούν να δημιουργηθούν στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κηφισιάς, διάρκειας 25 ωρών.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, τα μαθήματα θα διεξάγονται αποκλειστικά μέσω τηλε-εκπαίδευσης (εξ αποστάσεως παρακολούθηση) μέσω εφαρμογής Ζοοm. Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι δωρεάν και μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας, μόρφωσης καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: Τηλ. : 213 2007256 , υπεύθυνοι Φλέγγας Φάνης και Κουτρούμπα Ελένη. Ταχ. Διεύθυνση: Εμ. Μπενάκη 3 , Κηφισιά , Τ.Κ. 14561 Email: diaviou[email protected] Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet