Το κέντρο της Κηφισιάς γέμισε με φθινοπωρινές συνθέσεις από την Ανθοκομική Έκθεση
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Το κέντρο της Κηφισιάς γέμισε με φθινοπωρινές συνθέσεις από την Ανθοκομική Έκθεση

Μία νέα σύνθεση που αποπνέει φθινοπωρινή αύρα στολίζει το κέντρο της Κηφισιάς, Λεβίδου και Κολοκοτρώνη.

Η νέα σύνθεση, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, είναι εμπνευσμένη από την εντυπωσιακή παλέτα των χρωμάτων που αποκτούν τα φύλλα των δένδρων λίγο πριν πέσουν στο έδαφος. Κόκκινες ναντίνες ξεχωρίζουν ανάμεσα από πράσινους όγκους πυξαριών και γιουνίπερων, ενώ χρυσοκίτρινα κάρεξ και αέρινα ροζ πενισέτουμ πλαισιώνουν μια μεταλλική φωτιζόμενη σύνθεση με πλατανόφυλλα που μοιάζουν να αιωρούνται.

«Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, αξιοποιώντας τη δυναμική της Ανθοκομικής Εκθεσης Κηφισιάς, θεσμοθέτησε τη δημιουργία των εποχικών συνθέσεων στο κέντρο της πόλης μας», αναφέρει η δημοτική αρχή, η οποία συνεχάρη το προσωπικό της Ανθοκομικής Έκθεσης, τους ηλεκτρολόγους του Δήμου και τους εθελοντές απόφοιτους της ΕΠΑΣ Συγγρού.

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Ανθοκομική Εκθεση Δήμου Κηφισιάς», Γιώργος Παπαδόπουλος, «υλοποιώντας την εναλλαγή των φυτικών συνθέσεων ανά εποχή του έτους, προσφέρει στους πολίτες ένα όμορφο σημείο, αλλά και ιδέες σχετικά με τη διαχείριση ενός παρτεριού τόσο από πλευράς σχεδιασμού, όσο και από πλευράς προτάσεων φυτικού υλικού και συνδυασμών» προσθέτει η δημοτική αρχή.

Δημιουργός της σύνθεσης είναι η αρχιτέκτων τοπίου και υπάλληλος της Ανθοκομικής Ελίνα Κατσίκα.

Χορηγοί της φθινοπωρινής σύνθεσης, είναι το φυτώριο Gryllis Water Lillies και η BRIGHT ειδικός φωτισμός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet