Το πασχαλινό τραπέζι  οικογενειών του Δήμου Κηφισιάς ενισχύει το Σωματείο «Ελπίδα»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Το πασχαλινό τραπέζι οικογενειών του Δήμου Κηφισιάς ενισχύει το Σωματείο «Ελπίδα»

Το πασχαλινό τραπέζι οικογενειών του Δήμου Κηφισιάς ενισχύει και φέτος το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο» και η πρόεδρός του, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, προσφέροντας 500 πακέτα ελπίδας κι αγάπης για τη στήριξη συνανθρώπων μας που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.

Τα πακέτα έφτασαν στον Δήμο Κηφισιάς λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα και παραδίδονται με ταχείς ρυθμούς σε δικαιούχους συμπολίτες, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας λόγω του κορωνοϊού.

Στη διαδικασία παράδοσης των δεμάτων παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Φιλίας Πολιτών, Νίνα-Ασπασία Βλάχου και η πρόεδρος του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών, Βάσω Κολοβού, μέλος του Δ.Σ. της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχαρίστησε το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» και την κυρία Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη προσωπικώς, για την ενίσχυση ευάλωτων ομάδων του Δήμου. Πρόκειται, όπως τόνισε, «για πολύτιμη προσφορά που ενισχύει ακόμα περισσότερο το κοινωνικό έργο του Δήμου Κηφισιάς, ειδικά τις ημέρες τις Άγιες μέρες του Πάσχα».

Τη δράση συντονίζει η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Φιλίας Πολιτών Νίνα-Ασπασία Βλάχου,  η οποία επεσήμανε «την τεράστια ευαισθησία της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη σε κοινωνικά θέματα και την αδιάλειπτη προσφορά επί 12 έτη στον Δήμο μας του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ».

«Το γιορτινό τραπέζι 500 οικογενειών του Δήμου Κηφισιάς και με αυτή τη σημαντική προσφορά, θα γίνει ακόμα πιο λαμπρό και θα γεμίσει όχι μόνο με πασχαλινά καλούδια αλλά και με χαμόγελα ελπίδας κι αγάπης» σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet