Το πρόγραμμα ανακύκλωσης «The Green City» έρχεται στον Δήμο Κηφισιάς από τις 4/7
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης «The Green City» έρχεται στον Δήμο Κηφισιάς από τις 4/7

Στο πρόγραμμα ανακύκλωσης «The Green City» της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με τον ΕΔΣΝΑ, και την εταιρεία Citipost συμμετέχει ενεργά ο Δήμος Κηφισιάς, στηρίζοντας, όπως αναφέρει, κάθε προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών στον τομέα της Ανακύκλωσης. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω κινητών μονάδων και στηρίζεται στην επιβράβευση των πολιτών, δίνοντας τους την ευκαιρία να ανακυκλώσουν και να έχουν οφέλη από την προσπάθειά τους.

Οι πολίτες μπορούν να ανακυκλώνουν στα Κινητά Πράσινα Σημεία: Χαρτί/χαρτόνι, πλαστικά, μεταλλικά αντικείμενα, αλουμίνιο, γυαλί, ηλεκτρονικός/ηλεκτρικός εξοπλισμός, βρώσιμα έλαια & λίπη, καθώς και ρούχα/υφάσματα. Ανάλογα με τον τύπο και το βάρος κάθε υλικού που θα προσκομίζουν στα Κινητά Πράσινα Σημεία κερδίζουν πόντους με οφέλη μέσω των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του προγράμματος. Οι πόντοι αυτοί «εξαργυρώνονται» υπό τη μορφή δώρων ή εκπτώσεων. Ήδη, στο πρόγραμμα έχουν ενταχθεί και συμμετέχουν μεγάλες εταιρείες, όπως SAMSUNG, JYSK, ΚΡΗΤΙΚΟΣ Super Market, COSMOSSPORT, Sneaker10, CITYZEN Parking& Services, thebabycity, flask, ENTOS by SATO, ενώ σύντομα αναμένεται να προστεθούν αρκετές ακόμα, όπως, ΔΕΗ, Everest, PizzaFan, κ.ά.

Οι πολίτες αποκτούν άμεσα επιβράβευση μέσω του προγράμματος, αφού πραγματοποιήσουν εγγραφή είτε online, μέσω του app του Προγράμματος ή μέσω του www.thegreencity.gr, είτε συμπληρώνοντας τις έντυπες φόρμες εγγραφής, στα σημεία λειτουργίας των Κινητών Πράσινων Σημείων Ανακύκλωσης.

Το κινητό πράσινο σημείο θα βρίσκεται στον Δήμο Κηφισιάς, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα το οποίο θα ισχύει από 4 Ιουλίου 2022:

Δευτέρα

  • 9:30 – 11:00:  Λαϊκή Τατοΐου και Σεβδiκίου.
  • 11:30 – 13:30: Κοκκιναρά & Κων/νου Καραμανλή.
  • 13:45 – 14:30: Άλσος Κηφισιάς – Ηρώδου Αττικού και Κοκκιναρά.

Τετάρτη

  • 9:30 – 11:00: Καρπάθου 40 (έμπροσθεν Κοιμητηρίου) με πινακίδα στάθμευσης του Δήμου.
  • 11:30 – 13:30: Πελοποννήσου & Αργολίδος.
  • 13:45 – 14:30: Πλατεία Ελαιών με πινακίδα στάθμευσης του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet