Υγειονομικό υλικό για δεύτερη φορά από την Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Υγειονομικό υλικό για δεύτερη φορά από την Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Κηφισιάς

Υγειονομικό υλικό από την Περιφέρεια Αττικής παρέλαβε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και η αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ζέτη Κασιμάτη, για δεύτερη φορά, τη Δευτέρα 13/4.

Συγκεκριμένα παρέλαβαν είδη αυτοπροστασίας για τη διεύθυνση Καθαριότητας, όπως γάντια μιας χρήσης (1.000 τεμάχια), μάσκες (2.000 τεμάχια) και αντισηπτικά (90 τεμάχια των 500ml).

Μετά το πέρας της παραλαβής ο κ. Θωμάκος δήλωσε:

«Eυχαριστoύμε την Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα τον περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη και την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, για την προσφορά του υγειονομικού υλικού».

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει προμηθευτεί υγειονομικό υλικό (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά κ.ά.) για όλες τις υπηρεσίες και τις δομές του. Ειδικότερα, για τον τομέα Καθαριότητας, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προμηθευτεί 800 μάσκες πλενόμενες, 3.500 γάντια μιας χρήσης, 400 ολόσωμες στολές μιας χρήσης, καθώς και αντισηπτικά για όλους τους χώρους. Παράλληλα πραγματοποιούνται απολυμάνσεις στο αμαξοστάσιο και στα οχήματα καθαριότητας, όπως και σε όλα τα δημοτικά κτήρια του Δήμου.

«Η διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς από την αρχή των έκτακτων μέτρων συνεχίζει καθημερινά την προσπάθεια ώστε ο Δήμος να παραμείνει καθαρός, λειτουργώντας με διπλές βάρδιες. Πέρα από την αποκομιδή και τον οδοκαθαρισμό, προχωρά καθημερινά και σε πλύσιμο δρόμων και κάδων. Οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και τους ευχαριστούμε για το έργο τους», σημειώνει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet