Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Βοήθειας Παιδιών Lalibela στην Κηφισιά
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Βοήθειας Παιδιών Lalibela στην Κηφισιά

Ένα πολύχρωμο, πολυπολιτισμικό, χριστουγεννιάτικο bazaar διοργανώνει φέτος ο Σύλλογος Βοήθειας Παιδιών – Lalibela το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 18:00 στον Χώρο Τέχνης Ισόγειο στο κέντρο της Κηφισιάς (Αγ. Δημητρίου 14, δίπλα στο νεοκλασικό κτήριο του Μέντα Café).

Χριστουγεννιάτικο bazaar Συλλόγου Βοήθειας Παιδιών Lalibela στην Κηφισιά

Ρούχα γυναικεία, ανδρικά, παιδικά, κοσμήματα, τσάντες, μαντήλια, διακοσμητικά, έργα τέχνης και είδη σπιτιού, χριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια, χειροποίητα γλυκά και εδέσματα, γούρια, ημερολόγια και φυσικά μοναδικά και πρωτότυπα ethnic δώρα από την Αιθιοπία περιμένουν τους επισκέπτες του bazaar.

Την πολύχρωμη και γιορτινή ατμόσφαιρα θα πλαισιώσουν με τη μουσική τους οι υπέροχοι σαξοφωνίστες της Think Sax Society.

Προσκαλώντας τους πολίτες να επισκεφθούν το bazaar οι διοργανωτές σημειώνουν τα εξής: «Ελάτε στη μεγάλη, πολύχρωμη, χριστουγεννιάτικη γιορτή, που διοργανώνουν με πολύ κέφι και μεράκι οι εθελοντές της Lalibela, για να αγγίξουμε το πνεύμα των γιορτών, να ψωνίσουμε πρωτότυπα δωράκια, να ταξιδέψουμε νοερά σε άλλες ηπείρους, να απολαύσουμε όμορφη ζωντανή μουσική με ζεστό κρασί και να στηρίξουμε τα παιδιά μας χωρίς ανάδοχο στην Αιθιοπία».

Ο Σύλλογος Βοήθειας Παιδιών – Lalibela είναι μια ελληνική μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό την παροχή στέγης, τροφής, ένδυσης, εκπαίδευσης και ιατρικής κάλυψης σε ορφανά και άπορα παιδιά της Αιθιοπίας, μέσω προγραμμάτων αναδοχής. Στα 23 χρόνια συνεχούς δράσης η Lalibela έχει υποστηρίξει 1.243 παιδιά, από τα οποία 183 έχουν αποφοιτήσει από Πανεπιστήμια, 239 είναι φοιτητές και 355 πηγαίνουν σχολείο ενώ 466 έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα και έχουν ξεκινήσει τη νέα τους ζωή.

Τα έσοδα από το φετινό bazaar θα στηρίξουν τα παιδιά της Lalibela, που δεν έχουν ανάδοχο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ώστε να ολοκληρώσουν την εκπαίδευση τους.

Πληροφορίες: 210 3227478, www.lalibela.gr, www.facebook.com/LalibelaGR/.

Πρόσβαση στον χώρο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:  ΗΣΑΠ, Σταθμός Κηφισιάς / Λεωφορεία: 500, 550, 543, Α7, Χ14

Υπάρχει πάρκινγκ στα σημεία: Μιλτιάδου 5, Αγ. Τρύφωνος 10, Αδριανού 4.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet