1η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

1η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης Κηφισιάς

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Κηφισιάς τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, στο Πνευματικό Κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας «Βίλλα Κώνστα».

Στη συνεδρίαση ο δήμαρχος Κηφισιάς και πρόεδρος της Επιτροπής, Γιώργος Θωμάκος ενημέρωσε τα μέλη για τον θεσμό της Επιτροπής Διαβούλευσης και τόνισε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ότι μετά τον Ιούνιο του 2015 ο προϋπολογισμός θα είναι συμμετοχικός και θα προκύπτει από Συνελεύσεις Πολιτών, καθώς και ότι από το νέο έτος στην Επιτροπή θα συζητούνται ευρύτερες προτάσεις πέραν των τεχνικών θεμάτων και του Προϋπολογισμού που ισχύει μέχρι σήμερα.

Κατά τη συνεδρίαση ενημερώθηκαν τα μέλη της και έγινε συζήτηση επί του καταρτισθέντος, από την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου, Τεχνικού Προγράμματος, που περιλαμβάνει τα νέα αλλά και τα συνεχιζόμενα έργα, για το νέο έτος. Παράλληλα παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα έξοδα και τα έσοδα επί του σχεδίου Προϋπολογισμού του Δήμου Κηφισιάς, οικονομικού έτους 2015.

Ο Δήμος σημειώνει, στην ανακοίνωσή του, ότι καταγράφηκαν όλες οι απόψεις και οι επισημάνσεις των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης και απαντήθηκαν αναλυτικά από τον δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, τους αντιδημάρχους Χρήστο Καλό, Σίσσυ Παπασπύρου και Γιώργο Τσούλο, όπως και από υπηρεσιακούς παράγοντες τις προϊστάμενες των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ελένη Γιανιτσοπούλου και Μαρία Δαλιέτου, αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet