ΣΒΑΠ: Πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής σε σχολεία Δήμου Κηφισιάς
Αυτοδιοίκηση

ΣΒΑΠ: Πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής σε σχολεία Δήμου Κηφισιάς

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής για τους Δήμους – μέλη του, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των πόλεων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», ξεκινά και φέτος, για 4η συνεχή χρονιά, μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε σχολεία του Δήμου Κηφισιάς, με θέμα την οδική ασφάλεια.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς».

Με το πρόγραμμα εκπαίδευσης «Κυκλοφορώ με ασφάλεια» θα ξεκινήσει η εκπαίδευση την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 στο 2ο και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Κηφισιάς.

Μέσα από το παιχνίδι θα δοθούν οδηγίες για την ασφαλή κυκλοφορία στον δρόμο, αλλά και για την αναγκαιότητα του κράνους όταν κυκλοφορούν με το ποδήλατο.

Με το πρόγραμμα εκπαίδευσης «Κάντο Σωστά» θα ενημερωθούν την Παρασκευή 11 και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 το 3ο Λύκειο Κηφισιάς και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 το Γυμνάσιο της Νέας Ερυθραίας.

Οι ομιλίες και τα σεμινάρια βιωματικής θα ακολουθήσουν, όπως ενημερώνει ο Σύνδεσμος και σε άλλους δήμους τους επόμενους μήνες.

Το Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε συνεργασία με τα σχολεία και με τις δημοτικές Αρχές των Δήμων – μελών του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet