20 ομάδες μπήκαν στο… Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

20 ομάδες μπήκαν στο… Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού

Με την ομάδα «You know who» να παραλαμβάνει το τρόπαιο του νικητή, μια φιλοτεχνημένη πυξίδα… έτοιμη να δείξει τον δρόμο για το επόμενο παιχνίδι, ολοκληρώθηκε το 2ο Κυνήγι Θησαυρού Δήμου Κηφισιάς.

Το παιχνίδι οργανώθηκε για δεύτερη χρονιά από τη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας, Οργάνωσης & Πληροφορικής με τη συμβολή στους ευρηματικούς γρίφους του Τμήματος Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Δήμου.

Το «2ο Κυνήγι Θησαυρού» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 με το αρχηγείο να βρίσκεται στο καταπράσινο Άλσος Κηφισιάς. Μετά από πέντε ώρες παιχνιδιού και επίλυσης γρίφων η ομάδα «You know who» βρήκε τον πολυπόθητο θησαυρό. Είχε προηγηθεί διαδικτυακή προετοιμασία μέσω της σελίδας «Θησαυρίτες Κηφισιάς» όπου οι κυνηγοί… δοκίμαζαν τις δυνάμεις τους.

Είκοσι ομάδες είχαν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι, ανάμεσά τους μια οικογένεια με τα παιδιά τους, μια ομάδα από άτομα όλων των ηλικιών, αλλά και παλαιοί γνώριμοι από το περσινό παιχνίδι που είχαν εντυπωσιαστεί από την περιπέτεια και την περιπλάνηση σε ιστορικά σημεία και κτήρια της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας.

Ο θησαυρός ήταν κρυμμένος στο σημείο εκκίνησης του παιχνιδιού στο Άλσος Κηφισιάς, όπου έγινε και η απονομή του επάθλου από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Επιχειρηματικότητας, Ευάγγελο Αυλήτη. Ο κ. Αυλήτης δεσμεύθηκε πως το κυνήγι θα συνεχιστεί, προκειμένου να μαθαίνουμε την ιστορία του Δήμου Κηφισιάς… παίζοντας.

Η νικητήρια ομάδα κέρδισε και ένα γεύμα σε γνωστό εστιατόριο του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet